Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes 8°C Slabý déšť

Články autora

red

Komerční sdělení

Světový den bez tabáku: Odborníci obrátili svou kritiku proti tabákové lobby i celebritám

red 3. 6. 2020 INZERCE
Světový den bez tabáku připadá tradičně na 31. května. WHO se letos rozhodla zaměřit na stoupající popularitu, které se mezi dětskými a mladistvými kuřáky těší nové tabákové výrobky. Česká republika patří z hlediska počtu kuřáků ve věku 15 až 24 let v evropském srovnání mezi nejpostiženější. Přesto nová data Státního zdravotního ústavu slibují nadějné zítřky, jelikož počet mladistvých kuřáků vykazuje klesající trend. Experti ale varují, že agresivní kampaně tabákových společností si tuto zranitelnou skupinu zvolily za svůj cíl ve snaze rozšiřovat počty uživatelů nových tabákových alternativ. Často jim v tom zdatně sekundují i mediálně známé osobnosti. Dá se s tímto nebezpečným trendem bojovat?
Zdraví

Aniball - český výrobek, který ženě pomůže nejen s přípravou k porodu, ale i v poporodním období

red 28. 2. 2020
Některé ženy na porod jen čekají, jiné se zase snaží na něj co nejlépe připravit. Jednou z metod přípravy na porod je i cvičení s balonkem Aniball. Aniball je český výrobek, který pomáhá s fyzickou přípravou na porod, a tím ženám dodává i tolik potřebnou sebedůvěru k porodu. Zkušenosti uživatelek potvrzují výborné výsledky, přesto ještě není Aniball tolik rozšířen a mnoho žen nemá o jeho existenci ani tušení. V dnešním rozhovoru jsme proto na téma Aniball vyzpovídali Mgr. Martinou Nagyovou, cert. MDT z centra Fymas.
Zdraví

Šestá nemoc: Dětské onemocnění, které se nevyhýbá ani dospělým

red 12. 2. 2020
“Naše první setkání s šestou nemocí proběhlo asi standardně jako u jiných dětí. Kubík si celé dopoledne vesele hrál a byl úplně v pořádku a snad během hodiny se jeho stav změnil na horečnatý. Ve chvíli, kdy jsem mu naměřila vysokou horečku, jsem se opravdu polekala. Začali jsme tedy horečku srážet. Jakmile se nám to povedlo, byl Kuba zase v pohodě a veselý, jako by mu ani nic nebylo. Ale za pár hodin byla horečka zpět.”
Zdraví

Seznamte se s Aniballem - zázračný balonek nejen pro těhotné

red 24. 1. 2020
Aniball je cvičební pomůcka, která umožňuje nejen prvorodičkám, ale také vícerodičkám, aby se lépe připravily na porod. To ale není vše! Využívat ho mohou i ženy po porodu jako pomůcku pro urychlení rekonvalescence. 
Zdraví

Horečka u dětí a dospělých: Každá má svá úskalí. Víte, jak jim čelit?

red 20. 11. 2019
Víte, jaký je rozdíl mezi horečkou a zvýšenou teplotou? Jak postupovat, na co si dát pozor a jak tuto situaci řešit u dětí a v případě dospělých? Každá má svá specifika a možnosti léčby.
Zdraví

Síla enzymů versus nejen podzimní nemoci

red 11. 11. 2019
“Posilování imunity u nás patří mezi celoroční aktivity. Syn totiž od malička trpí na záněty horních cest dýchacích, takže to ani jinak nejde,” popisuje maminka Soňa. “Samozřejmě nejhorší to je vždycky na podzim. Připadá mi, že jakmile se září přehoupne přes svoji první polovinu, začne synovi rýma, která končí zhruba v květnu. Mění barvy, občas se přidá kašel, ale v nějaké formě mu teče z nosu prakticky neustále.”
Magazín

OBRAZEM: Umění k zulíbání

red 26. 10. 2019
Pizza, západ slunce nad tropickým ostrovem, hejno plameňáků či třeba akvárko s rybičkami. To vše se dá vměstnat na ženské rty. Nevěříte? 
Zdraví

Řešíte své ženské zdraví? Uvařte si čaj z kontryhele

red 8. 10. 2019
Kontryhel obecný - bylinka, která s ženským zdravím umí dělat zázraky. Pomůže s bolestivou menstruací, dokáže posílit dělohu před početím a také mírní příznaky klimakteria. Tato bylinka vám bude prospívat, ať jste v pubertě, chystáte se na roli maminky, nebo řešíte nastupující klimakterium.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,260 25,380
USD 23,620 23,800
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma