Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 15°C Občasný déšť

Články autora

Médea PR

Ženy

Staňte se designérem vaší jídelny

Médea PR 13. 4. 2016
Podmínkou každého stolování je zcela jistě upravený stůl. Ať už se jedná o slavnostní příležitost či rodinnou oslavu, je důležité se posadit ke krásně prostřenému stolu. Při samotné přípravě se fantazii meze nekladou. Nová prodejna Stonebridge nabízí vše, co zpříjemní posezení u snídaně či oběda a navíc stylově! Vybavení do domácnosti od prestižních světových značek dodá vašemu bydlení nezaměnitelný styl. Každý detail je promyšlený a během několika minut vykouzlíte tu pravou slavnostní atmosféru.
Ženy

Jak připravit zahradu na teplé dny

Médea PR 24. 3. 2016
Jaro konečně zaklepalo na vrátka a nastal ten správný čas pro velký zahradní úklid. Během zimních měsíců dostala opravdu hodně zabrat, jelikož chlad a sníh pro ni byly výraznou zátěží. Přinášíme proto několik rad, jak zahradu opět přivést k životu a především jak ji zvelebit tak, aby nám během několika příštích teplých měsíců dělala jen samou radost. 
Ženy

Jak připravit zahradu na teplé dny

Médea PR 2. 5. 2015
Jaro konečně zaklepalo na vrátka a tak nám nastal správný čas na to, abychom dali svou zahradu pěkně do pořádku. Během zimních měsíců dostala opravdu hodně zabrat, jelikož chlad a nánosy bílého sněhu pro ni byly obrovskou zátěží. Přinášíme proto několik rad, jak zahradu opět přivést k životu a především jak ji zvelebit tak, aby nám během několika příštích teplých měsíců dělala jen samou radost.
Zdraví

Nové obaly masa – čitelně a jasně!

Médea PR 16. 1. 2015
Začal nám nový rok a s ním přichází i mnoho novinek a legislativních změn. Letos se týkají především oblasti potravin a jejich značení. Některá nařízení vstoupila v platnost již v lednu, další budou následovat v dubnu. Přední český výrobce Kostelecké uzeniny ve svém závodě v Plané nad Lužnicí reaguje v předstihu. Opravdu kvalitní a hlavně české maso tak nyní poznáme velice snadno.
Zdraví

Z čeho guláš a co na španělské ptáčky? Není hovězí jako hovězí, pozor na kvalitu!

Médea PR 16. 12. 2014
Kvalitní hovězí maso patří do vyváženého jídelníčku dětí i dospělých. Hovězí maso má cihlově červenou barvu. Výsledný odstín však záleží na věku zvířete. U mladých kusů je bledě červený, u starších kusů a zvláště býků je tmavě červený. Důležité je ale plemeno, kvalita a intenzita výživy.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,180 25,320
USD 23,390 23,570
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma