Dnes je úterý 16. dubna 2024., Svátek má Irena
Počasí dnes 11°C Oblačno

Zubní ordinace: Najděte si tu svou!

Zubní ordinace: Najděte si tu svou!
zdroj: tisková zpráva

Kdo nevěnuje dostatek času zubní hygieně a pravidelně nenavštěvuje ordinaci stomatologa, zadělává si na bolestivé problémy.

Začněte pečovat o zubní zdraví své i svých blízkých a předejděte nepříjemným problémům. Proto jsou tu pro vás stránky www.orbitklub.cz. Najdete na nich stomatologickou poradnu, řadu zajímavých článků, vzdělávací videoseriál E-zubař a nově také databázi zubních lékařů.

Orbit klub je informační portál pro stomatology i širokou veřejnost. Poradí vám, jak začít při řešení vašich problémů. Na portálu naleznete velké množství zajímavých článků, ve kterých se o dentální hygieně dozvíte vše, co jste dosud nevěděli. Na to, co vás trápí, se můžete napřímo zeptat MUDr. Jakuba Smrčka ve stomatologické poradně, odpověď dostanete do 14 dnů. S cizími výrazy z oblasti zubního lékařství vám pomůže jednoduchý slovník. Vzdělávací seriál E-Zubař vám zase poradí, jak si čistit zuby, jak vybrat správný zubní kartáček na míru nebo jak se postarat o zuby s rovnátky.

Novinkou na webu je nové přehledné vyhledávání stomatologických ordinací. V obsáhlé databázi zubních lékařů z celé ČR si podle vlastních kritérií snadno vyberete toho správného a mapa vás zavede až do jeho zubní ordinace. Databáze vám také poradí s výběrem stomatologa pro vaše dítě a prozradí vám, který zubní lékař spolupracuje s vaší zdravotní pojišťovnou.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 16.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,200 25,320
USD 23,680 23,860
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma