Dnes je středa 24. dubna 2024., Svátek má Jiří
Počasí dnes 6°C Slabý déšť

Zimní kolekce módní značky TATIANA

Zimní kolekce módní značky TATIANA
zdroj: tisková zpráva

Pro nafocení nové kolekce značky TATIANA zvolila módní návrhářka Taťána Kováříková opět svou dlouholetou přítelkyni spisovatelku Barbaru Nesvadbovou. Ta svou ženskostí a typem odpovídá vizi, pro kterou TATIANA tvoří.

Kolekce podzim/zima 2009/10 je velmi ženská, čistá svými liniemi. „Je inspirovaná ženou dneška, postmoderním stylem života ve městě, dobou, která ženy nutí fungovat jako manažerky, maminky, manželky i milenky v jeden a tentýž den,“ dodává Táňa Kováříková. TATIANA oblékne současnou ženu pro každou z jejích mnoha rolí.

Modely jsou výrazné barvami a jednoduchými tvary, které dávají rafinovaně vyniknout ženskému tělu. Najdete mezi nimi výrazně červené kašmírové maxi kabáty v kontrastu s černými tunikami a úzkými kalhotami. Dále pak svůdné úpletové topy s pletenými svetry, elegantními kostýmy, které svým střihem podtrhují přednosti dané ženy.

Návrhářka vytvořila také neobyčejnou kolekci malých večerních šatů, vhodných jak na pracovní večeři, tak na důležitou schůzku. Jsou ušité z taftů, žerzejů a krajek, doplněné o tyl, korálkové výšivky a Swarovski kameny, které ve své tvorbě používají mnozí světoví módní návrháři.

Předchozí článek

Praha, město věží

Následující článek

ODVAHA POMÁHAT

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 24.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,340
USD 23,570 23,750
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma