Dnes je sobota 27. dubna 2024., Svátek má Jaroslav
Počasí dnes 5°C Polojasno

Zdravě, rychle, jednoduše: keto dieta pro ženy vhodná na každý den

Zdravě, rychle, jednoduše: keto dieta pro ženy vhodná na každý den
zdroj: KetoFit

Máte pocit, že už vám všechno padá na hlavu? Péče o děti, o domácnost a po nocích učení se látky, abyste ji druhý den mohla vysvětlit dětem? Pokud jste se v podobném kolotoči povinností sama ocitla, je naprosto pochopitelné, že vám nezbývá čas na sebe, a možná jdou nahoru i vaše kila. Jak tomu zabránit, jaké změny udělat ve svém jídelníčku a jak zařídit, abyste nenabírala?

Seznamte se s ketonovou dietou
Ketonová dieta KetoFit byla navržena speciálně pro ženy, a kromě výborných jídel a nápojů rovněž zaručuje rychlý úbytek na váze bez nežádoucích jo-jo efektů. Veškeré suroviny k přípravě jídel a nápojů vám budou doručeny až domů – a váš jediný úkol bude jíst podle daného jídelníčku. To je skvělá varianta v dnešní době, kdy je doporučeno raději vůbec nikam nechodit. Takže už nebudete muset tak často jezdit do obchodu a vystavovat se riziku nákazy, protože vše potřebné k přípravě nejenom chutného, ale také zdravého a dietního jídla budete mít hned u dveří.

Co to pro vás znamená?
Jíst pravidelně, to znamená pětkrát denně, a nemusíte se bát, nebudete do sebe ládovat pořád ta stejná jídla dokola. Kdepak. Máte ráda například koláče? S keto dietou to není žádný problém. Jen si na internetu vyhledáte požadovaný recept – a za 30 minut máte hotovo. Poradit si lze také tak, že nejprve uděláte několik koláčů pro svou rodinu, a následně si do receptu zamícháte KetoFit výrobky, a z druhé půlky těsta si připravíte keto koláčky.

Proč ketonová dieta funguje
Ptáte se, proč vám doporučujeme speciální dietu, když jste jich vyzkoušela už nespočet, ale žádná nikdy nefungovala? Krabičková dieta není založena na pouhém pití ovocných a zeleninových šťáv, ani na hladovění a detoxikačních kúrách. Jíst budete skoro neustále, ale záleží na tom, co budete jíst. Zaměříte se na nízkosacharidovou stravu.

38 zdroj: KetoFit

Vašemu tělu se sníží příjem sacharidů, tím pádem se vaše tělo dostane do stavu takzvané ketózy. Bude mít nedostatek krevního cukru, a tak bude hledat jiný zdroj energie. A víte, kde ho najde? Ano, ve vašich tukových zásobách!

Milujete sladké a neumíte si bez něj představit život? Nebojte, ve vašem jídelníčku se bude vyskytovat dostatek tuků a bílkovin, které vás nasytí – a chuť na sladké spolehlivě zaženou. V dnešní době naneštěstí není možnost navštěvovat posilovny, jít si zaplavat či dělat nějaké kolektivní sporty. S keto dietou to ale vůbec nevadí, jelikož hubnete i bez cvičení, takže si nemusíte dělat hlavu s tím, kam si půjdete zacvičit, abyste nebyli v kontaktu s jinými lidmi.

KetoFit jídelníček zblízka

Pojďme se teď pořádně zaměřit na keto jídelníček, abyste věděla, že se opravdu není čeho bát. Potraviny, se kterými se budete muset rozloučit jsou následující:

  • cukr,
  • mléko,
  • bílá rýže,
  • bílá mouka a pečivo z ní,
  • ovoce s vysokým podílem cukru (například hroznové víno),
  • alkohol,
  • pistácie a kešu.

Jdete z toho seznamu do mdlob? Nemusíte. Mléko můžete nahradit rostlinnými nápoji, které v kávě chutnají stejně dobře, jako ty živočišné. Místo bílé rýže vyzkoušejte celozrnnou, to stejné platí u mouky a pečiva. A co s odepsáním alkoholu? Jestli třeba pravidelně s kamarádkami pořádáte online srazy u sklenky vína, vinný střik je čas od času povolen.

A co naopak váš jídelníček bude obsahovat?

  • maso,
  • ryby,
  • mořské plody,
  • sýry,
  • vejce,
  • zeleninu,
  • pekanové, para a makadamové ořechy.

proteinový chléb s cottage zdroj: KetoFit

Odborný dohled
Během diety si vaše tělo bude zvykat na nový životní styl, kdy bude postrádat cukr, na který je zvyklé. Váš denní příjem sacharidů by neměl přesáhnout 30 g. Jelikož tato dieta vznikla ve spolupráci s odborníky, je doporučováno ji také podstoupit pod jejich dohledem. Dodržování ketonové diety zaručuje zázračný úbytek na váze – a sama budete překvapena, že tomu tak opravdu je. A to navíc úplně přírodní cestou bez zbytečného omezování se. Ketonová dieta je zkrátka založena na principu zdravého a přírodního jídelníčku bez zbytečných sacharidů.

Zdá se vám to nemožné? Říkáte si, že tím, že budete v pravidelných tříhodinových interval jíst pětkrát denně plnohodnotnou stravu, a ještě u toho hubnout, je šílené? Ale kdepak. Vyzkoušejte ketonovou dietu a uvidíte, že to je opravdu tak jednoduché, jak to zní.

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 27.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,150 25,270
USD 23,400 23,580
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma