Dnes je čtvrtek 18. dubna 2024., Svátek má Valérie
Počasí dnes 3°C Oblačno

Vydělávají miliony, ale má to háček. Tito fešáci stále žijí u rodičů!

Vydělávají miliony, ale má to háček. Tito fešáci stále žijí u rodičů!
Bradley Cooper, Taylor Lautner | zdroj: Getty Images

Myslíte si, že celebrity, které mají více než slušné příjmy bývají v obrovských vilách se služebnictvem a dělají si, co chtějí? Omyl! Pro některé je rodinné zázemí a domov, ve kterém vyrůstaly stále základem života. Bez svých rodičů a jejich každodenní péči si nedovedou představit život.

Fešák Bradley Cooper nedávno oslavil 39-té narozeniny. Přesto stále žije se svou matkou. Před třemi lety mu zemřel otec. Bradley má jednu sestru a jeho výchova byla přísně katolická. Zdá se, že poslušný syn, který skončil školu s vyznamenáním má s osamostatněním skutečný problém.

Tenisová superhvězda Rafael Nadal (27) žije stále se svými rodiči a sestrou na Menorce ve Španělsku. Navzdory dlouholetému vztahu s přítelkyní Marií se stále neosamostatnil a nejlépe se cítí u mámy. 

Rafael Nadal Rafael Nadal | zdroj: Getty Images

Herec a sexsymbol Taylor Lautner, kterého proslavil film Stmívání, bude mít zanedlouho 22 let. Navzdory milionům si ještě nezabezpečil vlastní bydlení a nadále se vrací do rodičovského domu v Los Angeles. Přiznává, že matce pomáhá s domácími pracemi a dokonce vynáší smetí.

Kristen Stewart Kristen Stewart | zdroj: Getty Images

Mezi příslušnicemi něžného pohlaví je také dost takových, které ještě neopustily své rodné hnízdo. Například Jennifer Lawrence, Demi Lovato nebo Kristen Stewart.

Zdroje:
Redakce, Famous

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 17.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,240 25,360
USD 23,620 23,800
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma