Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 6°C Oblačno

Svatební víkend na zámku

Svatební víkend na zámku
zdroj: tisková zpráva

Víkend plný svatební inspirace prožili hosté od 5. do 7. března na Chateau Mcely.

Romantický zámek uprostřed idylického Svatojiřského lesa zaplnily především zamilované páry, které by si právě tady přály prožít svůj dokonalý svatební den.

První ročník Svatebního víkendu na Chateau Mcely se vydařil, ohlasy účastníků byly velice příznivé, což je určitě ten nejlepší základ pro pořádání ročníků následujících. Atraktivní program zahrnoval prezentace floristů společností ABC-Květiny a Frezia Fleur, originálních svatebních oznámení firmy Bohemia Paper, svatebních alb profesionální fotografky Hany Connor a exkluzivních šperků společnosti Halada. K vidění byly nádherné svatební šaty luxusního svatebního salonu Romantik Paris, svou nabídku tvorby večerních toalet a svatebních šatů na zakázku představila špičková oděvní designérka Liběna Rochová.

Nechyběly ani zkoušky účesů a líčení oblíbeného salonu New You nebo ukázka svatebně vyzdobené limuzíny společnosti LincolnCar. O ukázky vhodného hudebního doprovodu se postarala Musica festiva di Praga a Music Agency. Ve slavnostním tónu se nesla také nabídka svatebního menu a domácích svatebních dortů zdejší vyhlášené restaurace Piano Nobile. Zážitek ze svatebního víkendu umocnila tombola plná zajímavých cen a neodolatelná nabídka speciálních masáží pro zamilované páry v Honey, Silk & Pearls Chateau Mcely Spa.

Svatební víkend na Chateau Mcely předznamenal další Svatební den, který se ve zdejších prostorách uskuteční 28. září 2010.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,310
USD 23,330 23,510
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma