Dnes je středa 24. dubna 2024., Svátek má Jiří
Počasí dnes 3°C Slabý déšť

Studio JMP zajišťuje lidem zdravý spánek

Studio JMP zajišťuje lidem zdravý spánek
zdroj: tisková zpráva

Spánek je přirozenou součástí čtyřiadvacetihodinového intervalu, kdy se tělo samo "opravuje", regeneruje, třídí paměť a ukládá energii na další den. Základní podmínkou pro zdravý spánek je ovšem anatomicky správná podpora těla.

Při ležení musí být páteř podpírána ve všech polohách ve svém přirozeně vyvinutém tvaru. Člověk se za noc pohne až osdmdesátkrát a tak zdravá postel nesmí spícímu bránit v pohybu, ale naopak musí aktivně působit na uvolnění struktury kostí a páteře tak, aby tělo mohlo zaujmout svoji ideální polohu.

"Zdravé" postele, rošty, matrace či polštáře, jednoduše zdravé spaní dopřává už více než patnáct let svým zákazníkům Studio zdravého spaní JMP.

V listopadu 1994 byla ve Valašském Meziříčí otevřena první specializovaná prodejna zaměřená zpočátku na zdravotní rošty, matrace a postele. Později přibyly do nabídky i kompletní ložnice. V letech 1995-1996 přibyla další dvě studia v Praze a v Brně. O čtyři roky později bylo otevřeno doposud poslední a zároveň největší Studio zdravého spaní JMP v Praze 4 - Michli.

Studio zdravého spaní JMP je v současnosti největším prodejcem ložnic v přírodním provedení od českých a moravských výrobců. V nabídce najdete několik desítek typů ložnicových sestav a variant provedení - jak pro dospělé, tak pro děti. Ložnicové sestavy jsou variabilní a u některých typů je možné zhotovit i atypické díly. Samozřejmostí jsou u většiny nabízených postelí prodloužené délky nad 200 cm, v nabídce najdete i méně obvyklé šířky postelí - např. 120 nebo 140 cm nebo zvýšené postele vhodné např. pro seniory. Od roku 2005 firma rozšířila nabídku o značkový ložnicový nábytek německé produkce.

A

Nejdůležitější součástí postele je její matrace. Od roku 1994 firma vyrábí úspěšný lehací systém VALTY - ortopedické rošty a matrace. Jedná se o zdravé a individuálně konstruované lůžko dle přání a požadavků zákazníka. V roce 2003 firma uvedla na trh novou značku matrací – „aktivní matrace“ CELTEX. Jedná se o zónové matrace nejvyšší kvality, které se vyrábějí v několika tvrdostech a zohledňují i výšku spáče.

V nabídce Studií zdravého spaní jsou dále latexové (kaučukové), pružinové a polyuretanové (pěnové – Durén) matrace ve škále od standarních po komfortní i klasické lamelové rošty. Rošty a matrace je opět možno zhotovit na míru dle přání zákazníka.

Důležitými doplňky zdravého spaní jsou vhodné polštáře a přikrývky. Studia JMP nabízejí několik typů anatomických polštářů. Polštáře mohou být plněny dutým vláknem, ovčí vlnou, pohankovými slupkami, mohou být vyrobeny ze značkových polyuretanových pěn Durén, Komfort Durén nebo Royal Durén nebo z kaučuku. Studia dále nabízejí ložní soupravy z dutého vlákna a elastická prostěradla i atypických rozměrů.

Firma JMP se pravidelně zúčastnuje významných tuzemských nábytkářkých výstav, na kterých získala už řadu ocenění. Více informací najdete ZDE.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 24.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,140 25,260
USD 23,500 23,680
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma