Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 14°C Polojasno

Oblečení pro každou příležitost! Alpine Pro má novou kolekci

Oblečení pro každou příležitost! Alpine Pro má novou kolekci
Nová kolekce Alpine Pro | zdroj: Alpine Pro

Nová kolekce značky Alpine Pro opět představuje širokou škálu produktů s příznivým poměrem mezi cenou, kvalitou a módním designem. Největším hitem kolekce jsou softshellová bunda FORMENTON a boty s technologií FUSHION GRIP. 

Bunda FORMENTON je jedinečným řešením, jak vyzrát na rozmarné počasí na jaře i v létě. Její základ tvoří lehký, elastický a hřejivý materiál softshell, který je mimořádně hustě tkaný a zároveň vodoodpudivý s vysokou paropropustností. Kombinace těchto vlastností spojuje výhody druhé a třetí vrstvy a najde tak uplatnění při různých sportovních a outdoorových aktivitách. Softshell je v případě bundy FORMENTON doplněn o membránu Windbarier, která zvyšuje odolnost proti vodě a zabraňuje průniku větru.

FORMENTON navazuje na náš velice úspěšný evergreen, softshellovou bundu MONTROSE. Při vývoji novinky jsme se opět inspirovali přírodou, která používá k ochraně princip vrstvení. Výsledek obsahuje vnitřní teplou fleecovou vrstvu, na kterou navazuje Windbarrier membrána zajišťující potřebnou prodyšnost, a vrchní vrstvu zajišťující odolnost proti oděru. Bunda je díky tomu velice univerzální a uspěje i v extrémních podmínkách či velmi nepříznivém počasí,“ vysvětluje Marek Podracký z Alpine Pro. Bunda FORMENTON je k dostání ve třech barvách – zelené, modré a černé.    

Pro ještě bezpečnější  a pohodlnější pohyb v přírodě vyvinula společnost Alpine Pro technologii FUSION GRIP – aktivní podrážku s protiskluzovou úpravou v nášlapné části. „Tato speciální podrážka bude součástí patnácti modelů bot Alpine Pro. V aktuální kolekci na jaro a léto půjde spíše o sportovnější, lehčí boty na běhání a vycházky. Na podzim připravujeme modely určené do terénu; jejich podrážka bude vytvořena hned z několika podešví,“ vysvětluje Marek Podracký. 

Nová kolekce je tradičně rozdělena do tří sekcí – EXTREME, OUTDOOR a PERFORMANCE

Kolekce EXTREME je určena pro nejnáročnější outdoorové aktivity a obsahuje dokonale technické oblečení. Letos nabízí materiály s velmi vysokou voděvzdorností i prodyšností – např Neoshell Polartec pro třetí vrstvu a Power Stretch pro druhou vrstvu.  

Kolekce OUTDOOR se  zaměřuje především na rekreační outdoorové aktivity a sport. Je tvořena pouze funkčními materiály a obsahuje širokou škálu technických materiálů: PTX MEMBRANE, AQC COATING, SOFT-SHELL WINDBARRIER, DWR úpravu. Letní kolekci pak dominuje rychleschnoucí materiál cool-dry. Letošní jarní produkty OUTDOOR jsou navrženy v pestrých a sytých odstínech – pánské oblečení především v sytě modré, zářivě zelené, výrazné červenooranžové barvě, v dámské kolekci je použita stylová kombinace růžové, modré, zelené, žluté. Samozřejmě nechybí ani evergreen ve formě přírodních barev charakteristických pro outdoor. Pro letní dámskou kolekci jsou typické svěží žluté a modré odstíny, ale nechybí ani oblíbená růžová a fialová. Pánské letní oblečení je laděno do tmavých, převážně modrých odstínů. Celá OUTDOOR kolekce jaro/léto 2013 je navíc bohatá na reflexní tisky pro zajištění větší bezpečnosti a viditelnosti.

Kolekce PERFORMANCE je vhodná na indoor fitness a pro většinu venkovních sportovních aktivit. Produkty jsou letos opět plné jasných a výrazných barev. Použité materiály mají speciální tvary vláken pro rychlý odvod potu s schnutí materiálu. 

Zdroje:
Alpine Pro

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,300
USD 23,390 23,490
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma