Dnes je čtvrtek 25. dubna 2024., Svátek má Marek
Počasí dnes 9°C Polojasno

Like YOU - mladá, dynamická a tolik sexy!

Like YOU - mladá, dynamická a tolik sexy!
Tváře Trioly | zdroj: like-you.cz

VIDEO. Také jste si všimli? Potkáváme je a vídáme častěji a stále častěji. Koho? Novou generaci mladých českých krásek s výraznými a přitažlivými slovanskými tvary, která v posledním desetiletí dospěla a etablovala se ve společnosti. Vstoupila do života suverénně a bez předsudků. Její představitelky jsou plné energie a smyslnosti, odmítají kompromisy, a to nejen v módě, ale i v životě. Studují i pracují a pro své plné křivky rozhodně nehodlají trpět, mají se rády takové, jaké jsou.

Právě pro ně se zrodila nová značka prádla Like YOU, která byla vytvořena pro ženy s plnými ňadry (s velikostmi košů od D do J) a se subtilními hrudníky (s obvodem pod prsy již od velikosti 65). Arbiter krásy tiše žasne nad svůdnými plnými tvary současných mladých českých žen, ale věřte, že ony samotné řeší prozaičtější problémy.

Jsme tu a nemáme co na sebe!

Na českém trhu je aktuálně nedostatek dobře padnoucího, funkčního a zároveň módního, mladistvého prádla s velkými koši a s malým až středním obvodem. Like YOU nabízí obvody od 65 do 95 cm. Tyto dívky a ženy je nakupují buď v zahraničí (Anglie, Polsko) nebo po velkém shánění v tuzemsku přijmou s povděkem takové, které se alespoň trochu přibližuje jejich představě a velikosti. Tu si případně ještě upraví. Důsledky těchto kompromisů jsou zřejmé, v lepším případě se jedná o prohřešky estetické, v horším (což se bohužel nestává zřídka) se dostaví problémy zdravotní.

Genetici a specialisté na výživu poskytují logická vysvětlení tohoto generačního zázraku a rádi osvětlí, co je jeho příčinou. Ovšem na místě je otázka nejen proč – ale také co dál, např. kdo je oblékne? Jde-li o konfekci, existuje několik přijatelných kompromisů. Ale prádlo je základem šatníku a tam kompromisy přinášejí nepohodlí, nepříjemnosti, estetické nedokonalosti i zdravotní problémy. Renomovaný výrobce českého prádla, Triola underwear, se rozhodl vytvořit v rámci svého portfolia novou značku, která nastavuje zrcadlo této mladé generaci – a je stejná jako ona, jako ony, jako Ty.

Líbíš se mi taková, jaká jsi!

Nová značka je designována přesně na míru ženám a dívkám, jež mají větší velikost prsou, přesto ale požadují svůdné trendy prádlo a odmítají kompromisy. Přejí si vypadat sexy, pro krásu však nehodlají trpět. Chtějí být přitažlivé a zároveň se cítit dobře a pohodlně.

„Vytvořili jsme ji proto, že na českém trhu tento sortiment citelně chybí,“ vysvětluje manažerka marketingu a oddělení vývoje a designu, Michaela Barochová. „Podprsenky Like YOU jsme designovali s důrazem na funkční prvky - tedy na funkční a neměnný obvod podprsenky, který je vyrobený z vysoce kvalitního materiálu. Právě obvod odvádí největší práci a na něm závisí pevnost a dokonalá fixace poprsí.

Určující pro Like YOU jsou také funkční ramínka se sníženou elasticitou. Střed podprsenky mezi koši je snížený tak, aby nezasahoval ani do velkých výstřihů, které tyto mladé ženy tak rády nosí. Košíčky směřují až do podpaží, aby pojaly celá ňadra a postava tak vypadala štíhlejší. Funkčnost střihů samozřejmě doprovází komfortní materiály a dokonalé zpracování, stejně jako módní design, který sleduje současné trendy. Like YOU je prádlo, které podtrhne ladnost ženských tvarů, zvýrazní jejich sexappeal, dokonale padne a nikdy vás nezklame. Like YOU bude vždycky na vaší straněJ,“ uzavírá Michaela Barochová.

NEmodelky na molu? Kdo jsou tváře?

„Často se setkáváme s negativní reakcí žen na spodní prádlo promované na štíhlých modelkách,“ upozorňuje Michaela Barochová. „Hlavním důvodem je, že se zákaznice  nedokáží s výrobkem na dokonalé modelce ztotožnit, neumí si je představit na své normální postavě.“ V duchu filozofie nové značky se staly tvářemi nové značky tři mladé ženy - nemodelky. Nejsou z žádné modelingové agentury, nemají silikonová prsa a jejich slovanské křivky jsou originální. „Jsou to naše zákaznice, které se přihlásily do castingu D+ a vyhrály. Všechny tři dívky: Ewa, Nina a Veronika jsou jako my, jen měly tu odvahu a chuť postavit se před objektiv fotoaparátu a stát se tváří značky, která říká: Jsem jako Ty!“

Prádlo značky Like You bude k dostání od října ve firemních prodejnách TRIOLA underwear a ve vybraných partnerských prodejnách v České i Slovenské republice. Seznam prodejen a další info naleznete na

Zdroje:
like-you.cz

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 25.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,160 25,280
USD 23,460 23,640
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma