Dnes je sobota 20. dubna 2024., Svátek má Marcela
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Krása a zdravý životní styl jako lék na krizi?

Krása a zdravý životní styl jako lék na krizi?
zdroj: tisková zpráva

Byť se název této zprávy možná zdá být poněkud zavádějící, je již dlouho prokázáno, že duševní rovnováha zaměstnanců má pozitivní vliv na celkový výkon firmy. Soutěž Miss Aerobik České republiky, která je zaměřena na zdůraznění zdravé krásy, ideálně propojuje fyzickou a psychickou vyrovnanost a sleduje tak moderní trendy nejen v oblasti modelingu, ale i marketingu. Na těchto principech je též postaven nový koncept managementu soutěže. Projekt prošel personálními změnami, došlo k výraznému posunu jeho vize do budoucna, která má za cíl propagovat aktivní životní styl, odlišit se originalitou, netradičním zpracováním od „klasických“ soutěží krásy a nastavovat nová měřítka a trendy v oblasti fitness modelingu i byznysu.

Soutěž Miss Aerobik České republiky a sesterská modelingová agentura Miss Aerobik Models jsou založeny na myšlence, že bez dodržování zdravého způsobu života není možné v současném světě dlouhodobě a kvalitně obstát. Platí to samozřejmě nejen pro oblast ženské krásy, kde je tento problém dlouhodobě diskutovaný, ale také pro management jako takový. V době hospodářské krize je jistě právě toto téma maximálně aktuální. Snižování počtu zaměstnanců ve firmách, zvýšené pracovní nároky a nejisté výdělky se mohou velmi negativně podepsat na psychické rovnováze, která zase úzce souvisí s výkonem. Riziko vyhoření je tak v současnosti mnohem vyšší a je potřeba začít se problematickou zdravého životního stylu začít zabývat důsledněji. Projekt Miss Aerobik České republiky a jeho partneři se tak podílejí na velmi aktuální podobě marketingové komunikace. Soutěž Miss Aerobik ČR založila před 14-ti lety Jana Čejková a odvedla na něm nezanedbatelný kus práce. Se vznikem nové společnosti Miss Aerobik a.s. nicméně z projektu vystoupila a řízení tak přešlo na nový management v podobě Jitky Mikolášové, výkonné ředitelky a předsedkyně představenstva společnosti, a Moniky Horákové, ředitelky agentury. Jejich představa pro další fungování projektu je založena na rozvíjení myšlenky o spojení krásy, sportu, zdraví a silné vůle. Nastavování nového trendu fitness modelingu je logicky spojeno také s přístupem managementu a jeho důrazem na work-life balance. „Jsem si jista, že bez aktivního přístupu k životnímu stylu není dnes možné dosáhnout velkých úspěchů. Současná doba je velice hektická a připravuje nám mnoho stresových situací. V Miss Aerobik ČR se proto všichni snažíme starat o své zdraví, sportovat a vyváženě se stravovat, abychom byli schopni co nejlépe dostát nárokům moderní doby a byznysu. A tento přístup se prolíná celým projektem, tedy i směrem k jeho partnerům a aktivitám, které pro ně připravujeme,“ říká Jitka Mikolášová. „To samé by samozřejmě mělo platit nejen pro manažery, ale také pro naše fitness modelky zvládající na rozdíl od klasických modelek třeba i sportovní exhibice. Není možné, aby se dívky snažily hubnout hladověním a omdlévaly pak na molech. Ženská krása by totiž měla být především zdravou krásou,“ uzavírá Monika Horáková. Semifinále soutěže se uskuteční již 6. června 2009 v Club Hotelu Praha-Průhonice.
Kam ještě zabrouzdat: Oficiální stránky soutěže www.missaerobik.cz Aktuální informace a fotografie z akcí Stránky o aerobiku a instruktorech www.aerobic.cz Kalendář cvičebních akcí, rozhovory, rady, tipy, fotografie

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 20.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,250
USD 23,520 23,620
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma