Dnes je sobota 20. dubna 2024., Svátek má Marcela
Počasí dnes 6°C Slabý déšť

Kenvelo: velká podzimní revoluce

Kenvelo: velká podzimní revoluce
zdroj: tisková zpráva

Představujeme módní značky...

Elements - jako základní prvek, podstata sama. Praktické, pohodlné a stylové oděvy pro každodenní nošení. Jednoduchý design, čisté linie a komfortní střih společně s použitím kvalitních a příjemných materiálů. Důraz je kladen na klasické barvy jako je černá, bílá a šedá s vkusným oživením měkčími, barevnějšími tóny u vybraných střihů a doplňků. Podle hlavního designéra Jana Miltona Hansena oslovuje kolekce Elements ty, kteří chtějí na sobě mít něco nového, ale ne příliš výstředního. Jde o klasickou eleganci, která je vždycky in.

Druhá kolekce s názvem Suxess je pro ty, kteří přesně vědí, co chtějí mít každý den na sobě. Něco neokoukaného! Tato veselá kolekce plná barev umožňuje nespočet kombinací ve stylu sportovní a street módy.

Prémiová kolekce Sia Mia, tvořící nový rozměr v portfoliu Kenvela, je ideální volbou pro clubbing a další příležitosti, kdy se potřebujete cítit sebevědomě, chic a sexy. Sia Mia, to jsou trendy a glamour střihy za použití luxusních, vysoce kvalitních materiálů.

Kromě nových kolekcí do rodiny Kenvelo přibyla i modelka, zpěvačka a spisovatelka Iva Frühlingová, která se stala šéfredaktorkou nového interaktivního internetového měsíčníku K-mag.

Náš tip: V průběhu listopadu probíhá ve všech obchodech atraktivní akce Magický listopad. Každý, kdo si zakoupí zboží v hodnotě 2000 Kč, zaplatí jen 1000 Kč.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 20.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,250
USD 23,520 23,620
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma