Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes 8°C Slabý déšť

Jarní móda – co by nemělo chybět v šatníku každého milovníka módy?

Jarní móda – co by nemělo chybět v šatníku každého milovníka módy?
zdroj: Tisková zpráva

Jak tvrdí odborníci z módní branže, nejdůležitější věcí v šatníku je tzv. Základní oblečení. Oblečení v souladu s trendy, které dodá eleganci každému stylu. Co by tedy v šatníku nemělo chybět, aby bylo jarní skládání outfitu více než snadné?

Co nesmí v jarní skříni chybět? Bílé džíny!
Dobře střižené džíny jsou nespornou klasikou v dámském (i pánském) šatníku. Zatímco na podzim a v zimě se většinou soustředíme na džínovinu v osvědčené černé nebo námořnické modré, na jaře své stylizace oživíme neméně klasickou, ale mnohem více osvěžující bílou. Tím spíš, že bílé kalhoty kralovaly přehlídkovým molům těch nejuznávanějších módních domů. Bílé džíny se vám však budou hodit nejen na jaře. V následujících měsících je noste k béžovým úpletům, plátěným bundám a vzorovaným pastelovým košilím https://answear.cz/k/ona/obleceni/halenky-a-kosile.

V módě budou také širší kalhoty, které zaujmou místo klasických rourových kalhot. Modely s takovými nohavicemi však nemají žádné specifičtější vlastnosti. Designéři je představují v mnoha různých edicích. Zaměřují se na nejrůznější materiály, barvy a vzory. Díky tomu snadno najdete kalhoty šité na míru vašim potřebám.

Co takhle mini sukně?
Rok 2022 je skvělým návratem k mini milosti. Krátké šaty a sukně budou jedním z nejžhavějších trendů sezóny. Bez ohledu na to, zda zvolíte rozevlátý střih nebo více přiléhající k tělu – nejdůležitější je délka, v tomto případě čím kratší, tím lepší. V případě látek se příští měsíce ponesou ve znamení pletenin, a to ne ledajakých, ale žebrovaných. Šaty z tohoto materiálu se skvěle hodí jak jako ležérní stylizace, tak i jako kombinace na větší akce. V případě barev dominuje odstín fialové - Veri Peri, do přízně se vrátí i bílé šaty. Vybrat si můžete na Answear.cz.

answear_Jarní móda - co by nemělo chybět v šatníku každého milovníka módy_zenytiscali (1) zdroj: Tisková zpráva

Co ještě musíte mít na jaře v šatníku?
Móda pro jaro 2022 je bohatá na šťavnaté barvy, které dodají více energie než ranní káva. Barevné trendy v sezóně jaro-léto 2022 jsou něco, co prostě musíte využít. V obchodech se objevily kabelky, které si rozhodně zamilujete. Tento barevný doplněk zaujme, oživí vaši stylizaci a bude dokonalým akcentem pro jakýkoli módní styling bez ohledu na váš věk. Zvláště pokud nosíte tlumené barvy oblečení každý den, protože výrazná kabelka ve společnosti šedé, černé nebo hnědé je pro ženy totálním módním hitem. Vybrat si můžete také modely veselých tvarů. Vybírejte kabelky na answear.cz.

Nezapomeňte ani na pořádné obutí. Dámské tenisky jsou nejoblíbenější obuví na jaře. Jsou velmi pohodlné a najdete je v různých variantách. Hodí se k mnoha stylům a po léta nevycházejí z módy. Originální a nadčasové boty jsou důležitým prvkem oblečení.Vyberte si svůj oblíbený model a určitě je otestujte při jarních aktivitách. Počasí je ideální na dlouhé procházky nebo výlety na kole s přáteli. V současnosti tenisky, tedy barevné boty s výraznou gumou vpředu a efektními tkaničkami, seženete snad v každém oblíbeném obchodě s oblečením a obuví. Vyplatí se mít aktuální informace o výprodejích, kterých jsou v současnosti oblíbené obchodní řetězce plné.

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,250 25,370
USD 23,640 23,820
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma