Dnes je pátek 3. května 2024., Svátek má Alexej
Počasí dnes 19°C Občasný déšť

Jaké trendy nás čekají toto léto?

Jaké trendy nás čekají toto léto?
zdroj: Nejkrásnější žena

Chcete-li být v letošní letní sezóně in, bude dobré, když se budete orientovat v nejnovějších módních trendech. Že nevíte, co letos pofrčí? Nezoufejte! Na následujících řádcích si povíme vše podstatné. Proto čtěte a nechte se inspirovat společně s námi!

Jaké modely oděvů budou v letošní letní sezóně v kurzu?

Abychom se v letošním létě blýskly, bude to chtít trendy oblečení. V kurzu budou letos trapézové a plisované sukně s vysokým pasem. Ten vás opticky prodlouží a zeštíhlí. Vysoký pase volte i u kalhot. Vsadit můžete na legíny, ale také na kalhoty do zvonu. Ty se opět vrací na scénu. Vybíráte-li si svršek ke kalhotám, můžete zvolit módní crop top. V kurzu budou i tank topy se silnějšími ramínky. Velmi žensky pak budete vypadat v rafinovaných šatech s průstřihy. Ty se mohou objevit nejen v dekoltu, ale také na bocích či v oblasti šíje nebo bříška. Inspiraci můžete hledat také na webu s názvem Nejkrásnější žena. Tady si přijde na své každá milovnice módy.

Jaké módní doplňky a obuv zvolit pro léto 2023?

V letošní letní sezóně budou v módě pohodlné sneakersy. Ty mohou mít nízkou u kotníčkovou podobu. K šatům a k sukním pak vybírejte modely sneakersů na platformě. Obuv na klínku bude totiž absolutním hitem. Zaměříme-li se na módní doplňky, zkuste se poohlédnou po dámském klobouku s širokou krempou. Outfit pak můžete obohatit o brýle s velkými skly v nejrůznějších geometrických tvarech. In budou také tzv. bucket klobouky. Slušet vám to bude také s koženými módními doplňky, jako jsou kabelky nebo pásky.

Jaké barvy, vzory a motivy nevynechat v letošním létě?

Aby byl váš letní outfit vyšperkovaný do posledního drobného detailu, měly byste znát trendy barvy pro rok 2023. Letos budou in zejména přírodní a pastelové tóny barev. Zelená, oříšková i krémová barva bude tak v létě dobrou volbou. Vyhýbat se však nemusíte ani černé nebo bílé klasice. To jsou totiž barvy univerzální, které z módy nevychází. Sněhová barva vám bude slušet i v rámci svěžích celobílých outfitů. Zaměříme-li se na vzory a na motivy, budou v módě ty zvířecí a květinové. Slušet vám budou i proužky či kostky. Ty se do módy cyklicky vrací.

Zdroje:
komerční sdělení / PR

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 3.5.2024 Exchange s.r.o.

EUR 24,990 25,110
USD 23,260 23,440
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma