Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 3°C Polojasno

Jak jde podzim s módou dohromady? Zahalte se do trendů padajícího listí

Jak jde podzim s módou dohromady? Zahalte se do trendů padajícího listí
Podzimní trendy | zdroj: ThinkStock

VIDEO. Stromy začaly ztrácet listí a už v pět odpoledne je tma. Začal podzim. Jak se v tomto období neztratit ve změti šedi a umět prodat svůj šmrnc i v huňatém kabátu? Pojďme se podívat na módní trendy letošního podzimu!

Nudíte se při pohledu na vaše podzimní obutí? Černá, šedá a když hodně zariskujete, sáhnete po béžové? Trendy světových značek velí jasně: zaměřte se na detail podpatku. Nejde ani o velikost, jako o originalitu buďto v potisku, tvaru či kolorování.

Trendy podzimu Trendy podzimu | zdroj: solestruck.com

Jedním ze stěžejních pilířů vaší podzimní garderoby je bezesporu kabát. Nevíte si rady s délkou? Letos se módní návrháři jednohlasně shodují - po kolena! Tato délka zvýrazní ženskou linii a nepůsobí lacině. Nechte mužům bujet fantazii a nevrhejte se do krátkých bundiček, kterým navíc už odzvonilo.

K barevným kombinacím letošní sezony patří žlutá s růžovou. Pokud ale patříte spíše ke střídmějším typům, sáhněte po modré se šedou, nic tím rozhodně nezkazíte. Stále se také drží zaručená klasika černé a bílé.

Královnou podzimu mezi materiály je kůže. Romantická a zároveň smyslná budete také v krajce, která má zelenou. Buďte sexy i v chladnějších měsících a nebojte se sáhnout po extravagantních průsvitných materiálech, z nichž muži šílí. 

Vyražte do podzimních ulic trendy a s úsměvem. Ten z módy nevyjde ani v této sezoně!

Zdroje:
vogue.co.uk

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,310
USD 23,330 23,510
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma