Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Skoro zataženo

Hlasuj pro svou Miss sestru!

Hlasuj pro svou Miss sestru!
zdroj: tisková zpráva

První kolo soutěže o nejsympatičtější sestřičku České republiky bylo odstartováno. O tom, kdo se probojuje až do semifinále, rozhodnete vy!

Ve středu 16. října bylo odstartováno první kolo soutěže Miss sestra. O tom, kterých dvacet dam postoupí do semifinále, můžete rozhodnout právě vy. Profily zdravotních sestřiček, které o titul Miss sestra bojují tentokrát, najdete ZDE (http://misssestra.cz/hlasuj-miss.php). Možnost hlasovat pro své favoritky máte prostřednictvím SMS až do půlnoci 30. 11. 2013.

„Projekt vznikl s cílem ocenit obětavou a vyčerpávající práci zdravotních sester a porodních asistentek. Uvědomujeme si, že při tak náročném povolání, jaké mají, může dojít k tzv. syndromu vyhoření. Proto vznikla myšlenka projektu Miss sestra, který by měl sestry a asistentky v době jejich volna rozptýlit, a tomuto stavu tak předejít. Měl by je alespoň částečně odvést od jejich náročných povinností a dopřát jim odreagování,“ objasňují vizi soutěže pořadatelé.

Velké finále soutěže Miss sestra se uskuteční 14. února 2014 v paláci Žofín při příležitosti prestižního plesu Sestry na sál!. Akci zpestří hudební vystoupení kapel Olympic, Bek Ofis a k tanci zahraje mimo jiné Fanny Dance Band. Večerem budou provázet Vojtěch Bernatský a hvězda série filmů Básníci Pavel Kříž. Lístky na akci můžete zakoupit již nyní! Bližší informace naleznete na www.sestrynasal.cz.

Zdroje:
misssestra.cz

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,200 25,320
USD 23,380 23,560
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma