Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 14°C Polojasno

Alergie jako civilizační choroba

Alergie jako civilizační choroba
zdroj: Profimedia

Statistiky uvádějí, že alergiemi trpí 30 – 40 % světové populace. Dokonce se setkáváme s tvrzením, že nějaký typ alergie má v České republice téměř každý druhý člověk. Počet alergiků se přitom neustále zvyšuje bez ohledu na věk. Jak alergie vzniká, co je její příčinou a existuje proti alergii nějaká účinná léčba?

Alergie je přehnaná, nepřiměřená reakce imunitního systému organizmu na látky, se kterými se běžně setkáváme v našem prostředí. Je způsobena nesprávnou aktivací protilátek ze skupiny imunoglobulinu E (IgE) vlivem daného alergenu. Spektrum projevů alergických reakcí je velmi široké, od banální rýmy až po anafylaktický šok, který může končit i smrtí. Jednu z cest, jak alergie (vy)řešit, představuje biorezonanční terapie, kterou můžete absolvovat v ordinaci Bionce, již v Praze založili odborníci z řad lékařů. Při diagnostice alergií a následné terapii se biorezonance uplatňuje už téměř 20 let. Lékaři z týmu Bionce vycházejí z poznatků Dr. Gerharda L. Rummela. Tento německý lékař a průkopník biorezonanční metody v medicíně vyvinul speciální metodu řešení alergií, kterou lze velmi jednoduše aplikovat bez vedlejších účinků prakticky při jakékoli alergii.

Podle výzkumu čínských vědců z let 2002 až 2004 dosahuje léčba alergií pomocí biorezonance vysoké účinnosti. Během výzkumu se 78 % alergiků zcela vyléčilo a u 89 % se díky biorezonanční terapii projevilo zlepšení zdravotního stavu.

Průběh biorezonanční terapie proti alergiím

Biorezonanční terapie proti alergiím je v ordinaci BIONCE rozvržena do několika sezení. První setkání je nejdelší - trvá zhruba 120 minut. Slouží především ke zjištění anamnézy, nastavení terapeutického plánu, podpoře detoxikačních schopností organismu a aplikaci úvodní biorezonanční terapie. Poté následuje série dalších přibližně hodinových setkání, během nichž lékař pokračuje v léčbě alergie pomocí biorezonance. Celkový počet sezení je individuální a záleží na povaze alergie, obvykle se pohybuje v rozmezí tři až pět sezení. Biorezonanční terapie proti alergiím nevyžaduje žádnou speciální přípravu a probíhá zcela bezbolestně. Biorezonanční specialisté v ordinaci BIONCE využívají k terapii certifikovaný přístroj Bicom OPTIMA. S jeho pomocí klienta otestují a diagnostikují alergeny. Poté biorezonanční přístroj načte frekvenční vzorek alergenu, zrcadlově jej obrátí a pomocí elektrod začne měnit elektromagnetické vlnění v těle pacienta tak, aby se nedostavovala alergická reakce.

O biorezonanční terapii

Buňky lidského organismu spolu komunikují prostřednictvím elektromagnetického vlnění. Pokud je výměna informací mezi buňkami narušena (například vlivem infekcí, chemikálií z okolního prostředí, nikotinu apod.), může dojít ke změně jejich chování a za určitých okolností až k chorobám. Biorezonanční přístroje umí pomocí vysílaných signálů navracet elektromagnetické vlnění buněk do normálu a harmonizovat tak energetickou nerovnováhu v těle.

Biorezonance kombinuje poznatky z medicíny s kvantovou fyzikou, a patří stejně jako akupunktura, homeopatie a další přírodní léčebné postupy do okruhu empirické medicíny, tedy mezi metody založené na dlouhodobém pozorování a zkušenostech. V Evropě už se tato metoda úspěšně používá více než 25 let. Uplatnila se mimo jiné i při léčbě chronických onemocnění, alergií, astmatu a při odhalování i léčbě skrytých příčin nejrůznějších chorob. Přístroje pro biorezonanci patří do výbavy praktických lékařů v Německu, Rakousku a Švýcarsku. V Rusku je tato terapie součástí metodických pokynů ministerstva zdravotnictví.

Více informací naleznete na BIONCE.CZ.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,300
USD 23,390 23,490
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma