Dnes je pátek 26. dubna 2024., Svátek má Oto
Počasí dnes 12°C Polojasno

Značka F&F odhalila kolekci pro jaro/léto 2010

Značka F&F odhalila kolekci pro jaro/léto 2010
zdroj: tisková zpráva

Přehlídka v pražském Průmyslovém paláci...

Značky F&F a F&F Blue představily na módní přehlídce v pražském Průmyslovém paláci modely pro sezonu jaro/léto 2010. Mezi předvádějícími modelkami byla i Česká miss 2008 Eliška Bučková a známé tváře  (Jana Adámková, Kateřina Mátlová, Linda Finková, Hana Igonda Ševčíková nebo Petra Černocká) se objevily také v publiku.
F&F Blue je novou značkou, která rozšířila stávající nabídku. Zaměřuje se na padnoucí, pohodlné a univerzálně využitelné oblečení.  Kolekce pro nadcházející sezonu jaro/léto 2010 přichází s atraktivně střiženými topy a šaty, mužům přináší saka, košile a ležérní kalhoty ve zkrácené délce.

Nechybí ani sladěné doplňky (klobouky, boty, bižuterie). Dominantní bílou zvýrazňuje ocelově modrá a šedá, objevuje se i tyrkysová, fialová či zlatý lesk.

Retro parky, minioveraly, zvýšené pasy a jemné lněné materiály připomínají návrat zlatých amerických let. Cvočky, vrstvení a obnošený efekt u džínových modelů zase charakterizují „drsný” rock´n´roll styl.

Modely značek F&F a F&F Blue se hodí na pláž, do práce i na večer a jejich ambicí spojit aktuální trendy a přijatelné ceny.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 26.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,110 25,230
USD 23,380 23,560
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma