Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 3°C Polojasno

Zbavte se horečky a bolesti jedním tahem! Sáhněte po Nurofenu

Zbavte se horečky a bolesti jedním tahem! Sáhněte po Nurofenu
zdroj: tisková zpráva

Na podzim a v zimě na nás útočí chřipka a nachlazení ze všech stran. Někdy se zdá, že než jeden útok stačíme vyléčit, další už se chystá. Přitom stačí tak málo. Nurofen zabírá proti bolesti i zvýšeným teplotám a dokáže znovu dostat do pohody nejen nás, ale také naše nejbližší.

Známe to asi všichni. Na začátku nás jen nenápadně škrábe v krku. Ráz na ráz se ale naše tělo ponoří do horeček, bolí nás snad každý kousek těla a bolest v krku se stává naprosto nesnesitelnou. Chřipka nebo nachlazení nás vyřadili z běžného života. Většinou se nedají vyléčit ze dne na den, ale můžeme si ulevit od nejhorších příznaků aspoň s pomocí několika jednoduchých zásad.

Ticho, teplo, tekutiny a Nurofen

Horečka je signálem toho, že tělo bojuje s infekcí. A na tohle klání potřebuje mít dostatek energie. Zapomeňte proto aspoň chvíli na pracovní shon a odpočívejte. Zabalte se do deky, dejte si na čelo studený obklad, a hodně pijte vodu nebo neslazený čaj. Vybavte se ale také zbraněmi těžšího kalibru. Prvním štítem proti horečce a bolesti může být Nurofen Rapid 400 mg Capsules, který dokáže rychle utišit nejhorší příznaky nemoci. Snižuje vysokou teplotu a tiší také bolesti svalů. Další účinnou zbraní je Nurofen StopGrip, který dokáže zklidnit otok sliznice horních cest dýchacích, a dovolí nám tak znovu v klidu jíst a pít.

nurofen_a4_02_595x589 zdroj: tisková zpráva

Když lehne celá rodina

Chřipka a nachlazení nechodí po horách, ale po lidech, a občas si zasedne na celou rodinu. Maminka je pak zpravidla ta, kdo řeší srážení horečky dětí, a také „smrtelnou“ rýmičku tatínka. Nurofen pro děti se naštěstí může podávat na utišení bolesti už tříměsíčním miminkům. Pokud dodržíte předepsané dávkování, je riziko výskytu nežádoucích účinků minimální, a naopak předejdete zbytečnému vysílení malého organismu. Nurofen pro děti jde navíc vcelku snadno propašovat i těm nejzarputilejším potomkům, kteří přiblížení lžičky ke své puse berou jako útok na svoje výsostné území. Prodává se totiž i jako jahodová nebo pomerančová suspenze, která je dost sladká na to, že o ní děti naopak žadoní. U opravdu malých kojenců je pak někdy vhodnější podat Nurofen v podobě čípků.

nurofen_a4_01_595x490 zdroj: tisková zpráva

Disclaimer:

Nurofen pro děti, Nurofen pro děti Jahoda, Nurofen pro děti 4% pomeranč, Nurofen pro děti 4% jahoda, Nurofen pro děti čípky 60 mg, Nurofen pro děti čípky 125 mg,  Nurofen Rapid 400 mg Capsules, Nurofen StopGrip jsou léky k vnitřnímu užití. Obsahují ibuprofen. Tablety, tobolky a suspenzi užijte ústy. Čípky zaveďte do konečníku. Před použitím léku si pečlivě přečtěte příbalovou informaci. O případných rizikách a nežádoucích účincích se poraďte s lékařem nebo lékárníkem. 

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,310
USD 23,330 23,510
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma