Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 14°C Oblačno

Zářivé sluneční paprsky jedině s Daylong

Zářivé sluneční paprsky jedině s Daylong
zdroj: tisková zpráva

Jak bývá poslední roky obvyklé, tak i v tomto roce přecházíme ze zimy rovnou do léta. Zimní bundy odkládáme a vyměňujeme za tričko s krátkým rukávem. Stále víc jsme venku, na zahradě, na kole, myslíme už na letní dovolené. Kdo by při tom všem myslel na sluneční ochranu?

My v Galenoderm s.r.o. na to myslíme, a proto se Vám připomínáme s přípravky Daylong.

Pro mnohé z Vás to bude znít překvapivě, ale je to už více než 25 let, co jsme mohli vyzkoušet první Daylong a ocenit jeho kvalitu. Během těch let prošel dlouhou cestu změn a vývoje. Přibývaly Daylongy s vyššími SPF faktory, různé galenické formy i různé velikosti balení. A dnes Daylong září už ve čtyřech barvách.

K původnímu, nám notoricky známému Daylongu oranžové barvy, s faktorem SPF 15, 25, 30 a 50+ určenému pro normální, suchou a citlivou kůži, přibyly další.

Speciálně pro děti byla vyvinuta žlutá řada Daylong kids SPF 30 a 50+. Pro úplně nejmenší (děti do jednoho roku) Daylong baby SPF 30 krém, který jako jediný obsahuje schválené fyzikální filtry oxid zinečnatý a oxid titaničitý.

Pro mastnou, aknózní, velmi citlivou pleť a pleť se sklonem k alergii na slunce máme k dispozici tyrkysovou řadu Daylong Sensitive s SPF 30 a 50+. Tyto přípravky neobsahují parabeny, parfémy, tuky ani emulgátory, které mohou způsobovat alergie i nepříjemné štípání v očích, navíc jsou nekomedogenní.

Náš obličej je místo, které je celoročně nejvíc vystavené slunečnímu záření. Proto vznikla řada Daylong Face se SPF 30 a 50+, kterou také podle typu pleti poskytujeme v oranžové i tyrkysové barvě.

Daylong myslí také na ošetření sluncem „políbené“ kůže. Po opalování naši kůži hydratuje modrá řada Daylong after sun.

Daylong charakterizuje výborná roztíratelnost s rychlým vstřebáváním. Výraznou vlastností je extrémní odolnost/odolnost vůči sladké i slané vodě. Zejména sportovci ocení odolnost proti potu. Neobsahuje přídavné konzervační látky a je vhodný nejen pro zdravou ale i problematickou pleť. (akné, rosacea, alergie) Samozřejmostí pro celé portfólio značky Daylong je ochrana proti UVA i UVB záření. Dermatovenerologové a pediatři doporučují Daylong jako č.1* značku sluneční ochrany.

Nezapomínejme, že slunce nám může ublížit už teď. Proto používejme Daylong a „Vezměme si ze slunce jen to nejlepší.“

Podrobnější informace najdete také na https://www.galenoderm.com/produkty.html.

logo1 zdroj: tisková zpráva logo2 zdroj: tisková zpráva logo3 zdroj: tisková zpráva

 

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,300
USD 23,390 23,490
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma