Dnes je sobota 20. dubna 2024., Svátek má Marcela
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Záhadný nápoj celebrit – nebo obyčejný koktejl?

Záhadný nápoj celebrit – nebo obyčejný koktejl?
Miranda Kerr si oblíbila zelené koktejly – co se v nich skrývá? | zdroj: tisková zpráva

Hollywood  je posedlý zelenými koktejly. Miranda Kerr, Gwyneth Paltrow, Katy Parry... skupina hvězd přistižených při pití tajemného zeleného koktejlu roste s každým dnem. „To není obyčejný koktejl” - říká slavná dietoložka. Naznačuje, že celebrity si do nich mohou tajně přidávat tablety na hubnutí.

Co je skutečným tajemstvím kotejlů?

Celebritky se rády fotí se zeleným nápojem , aby zdůraznily svůj zdravý životní styl. Ale je možné, aby były tak štíhlé pouze díky zelenině a ovoci?

Ne všichni tomu věří. Slavná dietoložka Nigella McGerson si myslí, že klíčem k udržení si pěkné postavy jsou tablety se zelenou kávou, které jsou přidávány do nápojů. „Je to velký hit. Hvězdy si přidávají tablety ze zelené kávy do koktejlů  a předstírají, že pijí pouze zeleninu. Není to pravda. Bez zelené kávy, by nedosáhly takové výsledky. Vím to, protože mnoho let užívám takové koktejly v mých kúrách” - dodává.

butelka zdroj: tisková zpráva

Tablety Zelené Kávy - dietoložka Nigella McGerson tvrdí, že to jí hvězdy vděčí za svoje štíhlé postavy

Čím je zelená káva?

Zelená Káva jsou nepražená, přírodní zrna obyčejné kávy, obsahující velké množství kyseliny chlorogenové, CGA. Je zodpovědná za snížení hladu, zrychluje spalování tuků, zlepšuje metabolismus a očisťuje tělo z toxinů, což zaručuje efektivní hubnutí.

Poprvé její nezvyklé účinky były ukázány v programě  Dr Oz - guru v hubnutí, který spolupracuje kromě jiných s Oprah Winfrey. Výzkum, který provedl potvrzuje účinnost výtažku ze zelených kávových zrn.

Dr Oz varuje před padělky, ukazující se na trhu: „Některé produkty obsahují pouze 10% CGA, a teprve 50% CGA zaručuje úspěšné hubnutí.”

Green Coffee ® to jediný zdroj ultra-čisté zelené kávy na trhu: Klikněte zde, pro objednání si originálního doplňku stravy Green Coffee z USA >>

Další lež Hollywoodu?

Celebrity velmi neradi prozrazují své metody na štíhlé postavy. Co myslíte, mluví tentokrát pravdu o zeleninových koktejlech nebo si do nich přidávají tablety na hubnutí?

531734c817fe776b989b0000-105384 Stále větší množství hvězd je přistiženo na pití zeleného koktejlu. | zdroj: tisková zpráva

Stále větší množství hvězd je přistiženo na pití zeleného koktejlu.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 20.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,340
USD 23,610 23,790
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma