Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 15°C Polojasno

Za co vlastně může chemie ve vztazích?

Za co vlastně může chemie ve vztazích?
zdroj: Profimedia

Za to, že se nám někdo líbí, může hodně faktorů. Může se jednat o podobný typ, vůni, nebo takové to něco, co dotyčná osoba prostě v sobě má.

PODLE KOPÍRÁKU

Každému se líbí někdo jiný. Budu to vztahovat na něžné pohlaví a mojí osobu. Jedna má ráda modrooké blonďáky, druhá tmavooké a tmavovlasé typy (můj případ) a každá se zaměřujeme na něco jiného. Na oči, nos, bradu, zadek, styl oblečení, chůzi…prostě na cokoliv, co nás nějakým způsobem přitahuje. Jedno je ale zřejmé, ať už jste s někým chodila a byl to ten největší lump pod sluncem, příště si vyberete někoho, kdo bude dotyčnému podobný ať už trochu, nebo jak kdyby mu typově z oka vypadl. Čím to je? No prostě vám to nedá, ten lump se vám předtím taky líbil a přitahoval vás, tak proč si nevybrat podobný exemplář?

PŘÍTELKYNĚ NENÍ NEMOC

Zadaní by měli být tabu, ale to vysvětlete všem těm chemickým procesům a zákonu přitažlivosti, který je někdy tak silný, že jdou všechna tabu stranou. Ať už jde o vaše známé, o zadaného šéfa v práci nebo kohokoliv koho poznáte, nikdy neříkejte nikdy, protože nevíte jak to může dopadnout. Můžou nastat pocity typu, to bych v životě neudělala, nebo to se prostě nedělá! Tak tyhle pocity milé dámy hoďte stranou, protože když potkáte někoho, ke komu vás to bude neuvěřitelně táhnout, tyhle pocity utečou samy a vy budete ta, co nevidí ani neslyší.

Více naleznete na StudentPoint.cz

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,300
USD 23,390 23,490
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma