Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Vztah s cizincem? Důvody, proč říkáme ANO!

Vztah s cizincem? Důvody, proč říkáme ANO!
Vztah s cizincem | zdroj: tisková zpráva

Mluvíte každý jiným jazykem, ale stejně vás to k sobě táhne. Tak proč to nezkusit?

Pro někoho je to možná až moc exotiky, ale život přináší různé zvraty a náhody. A tak se jednoho dne může stát, že do vašeho života vkročí jeden pohledný, galantní a milý muž, díky kterému máte zase ty krásné motýly v břiše a s kterým chcete trávit každou volnou minutu. Má to však háček – je z jiné země. Samozřejmě, o problémech ve vztahu s cizincem víme už mnoho. Stokrát bylo psáno o tom, jak zvládnout vzdálenost a jak se s tím vším prostě vyrovnat. Ale co ta druhá strana? Ta pozitivnější, která vám bude napovídat, že i přes všechny překážky do toho máte jít po hlavě a užít si toto nové dobrodružství, které kromě pěkného vztahu může i rozšířit vaše obzory a obohatit váš život!
Co takhle romantika v cizí zemi?
Co takhle romantika v cizí zemi?

Ten sexy přízvuk

Začněme něčím trochu povrchnějším, ale také důležitým. O cizincích, především Francouzích aBritech, se říká, že mají neuvěřitelně sexy přízvuk. A rozhodně tomu opravdu tak je! Jen si představte takové vyznání lásky v jiném jazyce. Které z nás by se nepodlomila kolena?

Vkus a styl

Toto rozhodně neplatí o všech cizincích. Avšak každou ženu potěší, když se její protějšek umí obléct, a co když s vámi půjde dokonce i nakupovat! Mnoho mužů z cizích zemí nemá takový odpor k prohrabování se oblečením a rozmýšlení toho, co si dnes vzít na sebe. A když se k tomu přidá ještě ten správný styl, můžete se pak všude okolo chlubit vaším výstavním přítelem. Avšak pozor, rozhodně na něm nenecháte oči jen vy, ale budete se muset vypořádat s pohledy mnoha dalších „mlsných“ dívek a žen. Ale stojí to za to!

Cizinci mají často jiné zvyky a mohou být odlišní ve stylu života. Poznejte je!
Cizinci mají často jiné zvyky a mohou být odlišní ve stylu života. Poznejte je!

Nový neznámý ve městě

Znáte to, pokud zrovna nebydlíte ve městě majícím více než milion obyvatel, vaše věková generace se často dost dobře zná, vztahy jsou propojené a tvoří velkou městskou síť. Jeden je kamarád vaší sestřenice, další bratr vašeho spolužáka... S vaším tajuplným ctitelem-cizincem rozhodně ve městě nezapadnete, a především ho nikdo nebude znát. Na jednu stranu o něm sice nezjistíte různé detaily a pikantnosti od známých, na druhou stranu – kdo stojí o drby a pomluvy z řad závistivců?

Vychování

Může se stát, že váš vyvolený bude kromě jiné země také pocházet z úplně jiných tradic a výchovy, což se také může projevit jako veliká výhoda. Kdo by přeci nestál o slušně vychovaného gentlemana, který vám odsune židli, počká, až se usadíte, aby se poté mohl posadit on, či vám pomůže obléci se do kabátu?

S vaším milovaným cizincem se můžete podívat do míst, kam byste si jinak ani netroufla!
S vaším milovaným cizincem se můžete podívat do míst, kam byste si jinak ani netroufla!

Vybraná dovolená

Je logické, že pokud to s vámi myslí vážně, rád vás také pozve do své rodné země. Kromě toho, že se podíváte do ciziny a poznáte úplně novou zemi, nemusíte téměř řešit, kde se nechat ubytovat. Navíc k tomu všemu můžete mnohem více poznat každodenní život, kulturu dané země, a dokonce se dostanete i na místa, kam by obyčejný turista nešel. Prostě hezká dovolená!

Vzdálenost  ničitelka vztahů?

Na jednu stranu tomu opravdu tak může být. Ne nadarmo se říká, že vztahy na dálku moc nevydrží. Ale výjimka také potvrzuje pravidlo! Samozřejmě že loučení není nijak příjemná záležitost, hlavně pokud je budoucnost vztahu nejistá a ani jeden z vás neví, kdy se zase uvidíte. Na druhou stranu se ale dá na tento problém podívat tak, že si oba dva nezevšedníte a máte o to více důvodů, proč se těšit na vaše setkání. Vždy budete nadšeně plánovat, co podniknete, a rozhodně nebude hrozit nuda, když víte, že máte na sebe třeba i jen pár hodin času!

Loučení nemusí být jen smutné. Těšte se, že se brzy zase uvidíte!
Loučení nemusí být jen smutné. Těšte se, že se brzy zase uvidíte!

Jazyk

Může být obrovskou bariérou, ale také důvodem, proč se ve vašich řečnických dovednostech zlepšovat. Pokud se jedná o angličtinu, můžete si skvěle vypilovat přízvuk a obohatit si slovní zásobu. Jen pozor, Angličané i Američané moc nekoukají na gramatiku, tak se nelekněte, že váš milý může najednout sekat chyby. Jsou prostě moc pohodlní! Pokud však dotyčný zrovna není z anglicky mluvící země, je to pro vás skvělá příležitost začít se zajímat o jiný cizí jazyk. A vzdělávat se je přeci důležité!

AUTOR: Kristýna Moučková

Zdroje:

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,230 25,350
USD 23,590 23,770
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma