Dnes je středa 24. dubna 2024., Svátek má Jiří
Počasí dnes 3°C Občasný déšť

Vychrtlá Angelina! Matka šesti dětí děsí svým vzhledem

Vychrtlá Angelina! Matka šesti dětí děsí svým vzhledem
Angelina s Bradem a synem Maddoxem | zdroj: Getty Images

Angelina Jolie dostala v sobotu čestného Oscara za své humanitní aktivity, kterým se věnuje několik let. Na slavnostní předávání vyrazila s Bradem Pittem a adoptovaným synem Maddoxem. Úspěšná herečka a matka šesti dětí měla sice krásné šaty připomínající rozzářenou noční oblohu, ale něco přece jen celkový dojem kazilo. Nevzhledná žíla na jejím čele, která ji může připravit o zrak!

Angelina má problémy s váhou. Při výšce 173 centimetrů váží jen 44 kilogramů! Zřejmě i proto má problém s vystupujícími žílami, které hyzdí nejen její čelo, ale i krk a ruce.

Vzhledem k tomu, že ženy mají na čele mnohem méně tuku i svalů než muži, je jasné, že tenká kůže odhalí téměř vše. Je jasné, že podnikavá matka šesti dětí je v jednom kole, ale čas na jídlo by si najít měla.

K jejím vystouplým žilám se vyjádřil i odborník : "Jolie by mohla v důsledku prasknutí žíly na čele dokonce oslepnout." Také řekl, že výrazná žíla může způsobovat i pravidelné zarudnutí očí. Jediný lék, který Angelině doporučují odborníci, je pravidelný přísun potravin a relaxace.

Zdroje:
Redakce, People

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 24.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,340
USD 23,520 23,700
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma