Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 15°C Polojasno

VotočVohoz – hodně stylu za málo peněz!

VotočVohoz – hodně stylu za málo peněz!
Votoč vohoz | zdroj: www.votocvohoz.cz

Asi jako každá holka, i já se ráda oblékám stylově a trendy. Moje skříň tak vítá měsíc co měsíc nový přírůstek. Nákupní vášeň s sebou ale přináší nejedno úskalí. Zaprvé: Kde na to pořád brát peníze? Zadruhé: Kde všechny ty hadříky skladovat?

Nový outfit za zlomek ceny

Brouzdám si tak internetem a nechávám se unášet na letní módní vlně, když narazím na VotočVohoz! Krátce projedu všechny záložky a světe div se: Přesně tohle jsem hledala! Katalog nabytý stylovými kousky za zlomek ceny, jakou bych za ně zaplatila v obchodě. Ihned jsem si pořídila nový letní outfit, koukněte! Šaty, lodičky, psaníčko plus hand-made náušničky navrch, to máme... ani ne tisícovku? Paráda! Nechtějte vědět, kolik jsem dříve za podobné outfity utrácela v obchodech!

Prodávám, ať mám za co utrácet

Pokud máte hluboko do kapsy a toužíte po novém oblečení, můžete VotočVohoz využít jako prodejce! Já okamžitě prolezla šatník, udělala pěkné fotky modelů, které jsou mi od loňska malé v pase, a peníze na nové kousky se mi rychle vrátily zpět. Nejenže mám za co nakupovat, ale navíc mám dobrý pocit, že moje oblečení udělá radost nějaké další módní oběti. Další výhoda je, že mě nikdo neobtěžuje žádnými poplatky, všechno funguje zcela zdarma!

Dobrá rada nad zlato

Občas se mi stane, že si výběrem outfitu nejsem jistá. V takových chvílích píšu do diskuzního fóra, kde mi ostatní Votočářky bleskurychle poradí. A když potřebuju shodit pár kilo, co jsem přes zimu nabrala, nebo si naopak uvařit nějakou delikátní mňamku, nechám se inspirovat na blogu! Občas si takhle počtu i v tramvaji, protože VotočVohoz má suprovou aplikaci!

Přesvědč se sama!

Až zas budeš příště pátrat po e-shopech, zkus raději VotočVohoz! Prodej svoje oblečení a za peníze si pořiď nový outfit! Tak můžeš donekonečna recyklovat nejen módní kousky, ale i svoji peněženku!

Zdroje:
http://www.votocvohoz.cz/

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,140 25,280
USD 23,320 23,500
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma