Dnes je sobota 20. dubna 2024., Svátek má Marcela
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Votáčejte s námi!

Votáčejte s námi!
Votoč vohoz | zdroj: http://www.votocvohoz.cz/

Máte plnou skříň svršků, které vás už omrzely, ale někomu by se ještě mohly hodit? A slyšely jste už vůbec o VotočVohoz.cz?

VotočVohoz je unikátní internetová platforma, kde můžete zcela zdarma prodávat, nakupovat či vyměňovat oblečení, doplňky a kosmetiku. Není to však jen tak nějaký sekáč nebo bazar - jde o jedinečnou internetovou komunitu.

Když se unavíte hledáním úžasných úlovků v nekonečném katalogu, můžete si odskočit do fóra a popovídat si o tématech, která vás zajímají, nebo načerpat inspiraci na blogu.

Přitom nemusíte ani vylézt z pyžama a díky mobilní aplikaci si klidně domluvíte úžasný nákup během cesty do školy nebo do práce. Za to vše přitom nezaplatíte ani korunu - používání VotočVohoz včetně všech jeho služeb je úplně zadarmo.

Prioritou VotočVohoz je bezpečnost uživatelů. Proto nabízí možnost registrovat se přes mojeID. Díky této službě si ověříte svou totožnost, budete důvěryhodnějším uživatelem pro ostatní a usnadníte si tak život na internetu. Pokud je vám blízká myšlenka smysluplného konzumu a zároveň milujete módu a styl, VotočVohoz je pro vás to pravé.

A když si do 15.5. stihnete vytvořit účet na VotočVohoz a necháte si ověřit svou totožnost, vymysleli jsme pro vás ve spolupráci s tiscali.cz malé překvapení: Automaticky se totiž dostanete do slosování o tři stylová retro kola Citybikes!

Více informací najdete na naší stránce!

Zdroje:

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 20.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,230 25,350
USD 23,620 23,800
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma