Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 15°C Polojasno

Vítejte v Kiehl’s

Vítejte v Kiehl’s
zdroj: tisková zpráva

Kiehl’s je americká značka s velmi dlouho tradicí v oblasti lékárenství a kosmetiky. Více než 160 let nabízí svým zákazníkům průlomové inovativní produkty v péči o pleť, tělo i vlasy, jejichž předností je především vysoká koncentrace těch nejvybranějších přírodních látek.

Značka Kiehl’s přináší zákazníkům po celém světě nejen kvalitní produkty, ale i jedinečný servis. Unikátní personalizované odborné služby zajišťují skutečnou péči. Během každé návštěvy je zákazníkovi poskytnuta osobní konzultace péče o pleť a zákazníci zároveň získají vzorky produktů, které i v malém množství ukáží benefity, které přináší péče společnosti Kiehl's. Osobní přístup má značka dotažený do absolutní dokonalosti. Dodnes Kiehl‘s po celém světě následuje vizi svého zakladatele Johna Kiehla, který si dal za cíl splnit přání každého zákazníka, který vstoupí do jeho dveří.

Butiky Kiehl’s také odkazují ke kořenům značky. Ty sahají do newyorské čtvrti East Village. Každý návštěvník, který do jedinečného obchodu vstoupí, se ihned ponoří do prostředí lékárenské tradice s výraznými moderními, rockovými prvky. Ty dokonale doplňují jednoduchá a decentní balení produktů.

Široké spektrum Kiehl’s produktů stále roste. Mezi ty ikonické patří noční olejový elixír Midnight Recovery Concentrate, který stimuluje přirozenou regeneraci pleti během spánku. Obsahuje čisté esenciální oleje včetně oleje z levandule a pupalky. Další ikonou je hydratační krém Ultra Facial Cream, který je v dostání i s UV faktorem SPF30. Je vhodný pro všechny typy pletí a díky skvalenu dokonale hydratuje pokožku. Nově bude Kiehl’s nabízet rovnou 2 nové pleťové masky. Obě 2 v rámci značky inovativní – noční s anti-age účinky a nekomedogenní jednorázovou masku s hydrogelovou biocelulózou na hydrataci pleti.

Mezi poslední novinky u Kiehl’s patří také Apothecary Preparations. Produktová řada, která navazuje na lékárenskou historii značky. Výběr produktu probíhá při odborné konzultaci s poradci Kiehl’s, kdy se zvolí kombinace jednotlivých složek přímo podle potřeb každého jednotlivce. Zákazník si poté domů odnese personalizované sérum šité přímo na míru jeho pleti a s účinky podle jeho potřeb.

Do Kiehl’s můžete vždy zavítat na bezplatnou konzultaci pleti, kdy vám konzultantky podrobně představí celou značku a její portfolio produktů. Projdou s vámi vše, co vás trápí s pletí´, jaké jsou vaše potřeby, doporučí produkty přímo na míru vaší pleti a na první vyzkoušení a přesvědčení se o účinnosti produktů dají vzorečky na vyzkoušení. Nebojte se to vyzkoušet! 

Z původní malé newyorkské lékárny se stal Kiehl’s celosvětovým fenoménem. V České republice je možné navštívit již 3 pražské butiky Kiehl’s, a to v Palladiu, v OC Nový Smíchov a Centru Chodov. Produkty jsou k zakoupení také na e-shopu: www.kiehls.cz.

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,140 25,280
USD 23,320 23,500
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma