Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 7°C Oblačno

Veletrh EVOLUTION se dnes otevřel veřejnosti

Veletrh EVOLUTION se dnes otevřel veřejnosti
zdroj: tisková zpráva

Veletrhy BIOSTYL – EVOLUTION – ECOWORLD – ESOTERIKA se dnes otevřely veřejnosti; osobní i profesní růst, praktické rady pro byznys nebo ženské téma v dnešním světě láká na veletrh EVOLUTION.

Netradičním formám vzdělání, metodám sebepoznání, nalezení klíče k úspěchu v jednání s ostatními nebo odpovědím, jak funguje svět byznysu v dnešní pokrokové době – také tomu se bude věnovat 2. ročník veletrhu EVOLUTION. Akce se zaměřením na vzdělávání a osobní rozvoj se uskuteční v rámci veletrhu BIOSTYL 2012, jež počínaje dnešním dnem až do neděle zve návštěvníky na svůj pestrý program.

Na tři sta stánků a více než stovka zajímavých hostů z Česka i ze zahraničí obsadí prostory Průmyslového paláce v Praze – Holešovicích, aby představili tradiční i nejnovější trendy z oblasti zdravého životního stylu, ekologie, vzdělání či sebepoznání a poukázali na nové myšlení a úhly pohledu.

Ve dnech 20. – 22. dubna na návštěvníky čeká bohatá náplň hned čtyř dílčích veletrhů Biostyl – Evolution – Ecoworld – Esoterika. Nebude chybět ani oblíbený a vždy hojně navštěvovaný Festival Evolution - doprovodný program. Ten nabídne panelové diskuze, přednáškové bloky, workshopy, předváděcí akce nebo praktické ukázky v podání neobyčejných hostů. Více informací o programu a jednotlivých veletrzích je k dispozici na www.mojeveletrhy.cz, předprodej probíhá na www.vstupenkov.cz. Další informace na http://www.facebook.com/eso.bio.eco.

Alternativní stavby či plovoucí plovárny

„Snahou veletrhu Evolution, který se konal v minulém roce poprvé, je nabídnout zájemcům nové nekonvenční formy vzdělání, které jdou ruku v ruce s rozšířeným vědomím v moderní době. Přednášky, diskuze a workshopy svým obsahem osloví jak jednotlivce, firmy, tak i děti. Zájemci se mohou aktivně zapojit, nebo se jen tak dívat... Jednoduše řečeno, Evolution stejně jako ostatní naše veletrhy je koncipován pro různorodé cílové skupiny, které se chtějí zdokonalovat a poznávat nové věci,“ vysvětluje Ctirad Hemelík, ředitel pořádající společnosti Felicius Media.

V rámci veletrhu EVOLUTION proběhne například představení aktivit a projektů nového centra Creative Gate, které spojuje lidi a subjekty za účelem větší soběstačnosti. Přirozeným způsobem vytváří komunitu kulturně-kreativních lidí, kteří začínají fungovat na principech nového kolektivního myšlení. Na stanovišti Creative Gate budou představeny projekty alternativní stavby, plovoucí plovárny či nových energetických principů. Ke spektakulárním tématům patří například EARTHSHIP / ZEMĚLOĎ, jejíž plánovaná stavba bude první svého druhu v Evropě.

Na veletrhu proběhne veřejná sbírka „stavebního materiálu“ pro tento objekt ve formě použitých PET lahví, plechovek a lahví od nápojů, ale třeba také pneumatik. Dále bude představen přírodní domek Velký jaguár jako energeticky soběstačný alternativní způsob bydlení nebo projekt navrácení plovoucí plovárny na Vltavu s moderními prvky čistící membrány.

Nevyzpytatelnosti ženské povahy

Programovým tipem, který se zaměří na lidské nitro, je Návrat k vlastnímu Zdroji. Ten bude pro změnu orientován na znovuobjevení našeho vnitřního prostoru - místa našeho klidu, a zároveň bezbřehého zdroje všeho potřebného v každém okamžiku našeho života. Účastníci se na semináři dozvědí od čtyř různých odborníků komplexní, jednoduché a dokonalé metody pro praktikování v každodenním životě.

Na to, abychom neztráceli v životě čas činnostmi, které nás netěší, a naopak se zabývali prací, která pro nás má smysl, se ve svém příznačně nazvaném projektu Psychologie.cz - online wellness pro vaši duši zaměří jeho vydavatelé Jan Majer a Jan Smetánka.

Z panelových diskuzí s ženskou tématikou stojí za zmínku Esence ženského principu v byznysu. Trojice zkušených lektorů, kteří se věnují netradičním formám vzdělávání, účastníkům vyloží aktuální situaci ve světě byznysu i mimo něj, kde se stále častěji projevuje labilita, náladovost a nepředvídatelnost, které demonstrují přechod od mužské přímočarosti a jednoznačnosti k mnohoznačnosti a nevyzpytatelnosti povahy ženské. Kromě nahlédnutí na tento fenomén lektoři účastníkům poradí, jak se na něj správně adaptovat.

Autentický projev těla

O tom, že nová kvalita života tkví ve spolupráci, bude stejnojmenná diskuse, jejímž předmětem se stane pohled na společnost a člověka z jiných úhlů pohledu. Co nás tíží? Kam spějeme? Jaké tvoříme vztahy osobní, pracovní a celospolečenské? Na tyto otázky, které si v současné době pokládá většina z nás, odpoví řada osobností, které vynikají v různých oborech možná proto, že sami znají odpovědi...

Další kategorií, na kterou se návštěvníci programu veletrhu EVOLUTION mohou těšit, jsou oblíbené workshopy, které nabízejí interaktivní zapojení se do tématu.  Budou jimi například PEACEMAKER: konflikt jako příležitost pro vlastní růst, který nabídne nové pohledy na řešení konfliktu. Je určen jak účastníkům z pracovní / firemní oblasti, tak pro zlepšení komunikace ve vztazích jednotlivců v běžném životě.

Workshopem zaměřeným speciálně na děti bude Nová metoda vzdělávání dětí, která zapojí až 10 dětí do hry, které budou poznávat hrané i své vlastnosti, aplikovat vědomosti, vžívat se do reálných situací ve svém životě i ve společnosti. Tato nová metodika, která je prezentována na bajkách, pohádkách a hraných dějích propojuje naučené znalosti v reálně hraném příběhu pro pochopení existence a smyslu života.

Na otázku, jací jsou leadři, kteří jsou vědomí, co to přesně znamená a jaký to má vliv na jejich způsob vedení lidí, odpoví Eva Velechovská během svého workshopu Vědomý leadership. O dynamickém leadershipu bude pro změnu hovořit Tibor Kocsis, který vysvětlí, jak je nejen slovy, ale i autentickým projevem těla, možné získat důvěru a autoritu okolí – v běžném životě i práci. Do třetice – na ženský leadership a jeho typologii se zaměří Judita Peschlová, která objasní, že existují různé ženské přístupy ke zvládání různých situací, a poradí, jak posílit své příznivé stránky, zkvalitnit ty slabší, odhalit nedostatky a prosadit pozitiva...

Pro další informace a přehled kompletního programu veletrhu EVOLUTION i ostatních veletrhů doporučujeme navštívit www.mojeveletrhy.cz. Na největším veletrhu zaměřeném na zdravou výživu a životní styl ve středním a východním regionu, BIOSTYL 2012, na návštěvníky během jednoho víkendu čeká přehlídka nejnovějších produktů, trendů a služeb z oblasti zdravého životního stylu, osobního růstu, sebepoznání či vzdělání, množství poradenských zón, diskuzí, konzultací, kulturního vyžití i prostoru pro odpočinek... Veletrh navíc nabízí jedinečnou šanci vystavené produkty na místě zakoupit za zvýhodněné veletržní ceny.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,180 25,320
USD 23,330 23,510
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma