Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 14°C Polojasno

Už máte kultovní tenisky Vans Slip-on ve svém botníku?

Už máte kultovní tenisky Vans Slip-on ve svém botníku?
zdroj: Footshop.cz

Americká značka Vans se na světovém trhu drží pětapadesát let. Přinesla moderní pojetí obuvi i oblečení, které si oblíbili zejména teenageři. Pro ně je Vans symbolem volnosti a nespoutanosti, jež s mládím úzce souvisejí. Už máte ve svém botníku Vans Slip-on?

Tenisky, které proslavil film
Víte, že světovou proslulost značce Vans zajistil americký film o dospívání Zlaté časy na Ridgemont High z roku 1982? V něm totiž hlavní hrdina v podání herce Seana Penna nosí model obuvi Vans Slip-on. Zprvu se tyto tenisky začaly prodávat po celých Spojených státech amerických a až později se dostaly i dále do světa. Jejich obliba neklesla ani v současné době. Stojí za tím atraktivní vzhled a pohodlnost. Nemusíte trávit čas zavazováním tkaniček u obuvi, protože Vans Slip-on tkaničky žádné nemá. Stačí jen do boty vklouznout a jít. Tenisky se hodí ke kalhotám i ke sportovní sukni, s níž vytvoří zajímavý ležérní outfit.

Nazout a jít
Za vznikem tenisek Vans Slip-on stála vize obuvi bez tkaniček, která dovolí jen nazout a jít. Není divu, že si je hned oblíbili skateboardisté nebo jezdci BMX, neboť přesně vyhovovaly jejich naturelu a potřebám, kdy rychlost a svoboda pohybu jsou na prvním místě. Van Slip-on se vyrábí ve verzích pro muže, ženy i děti, takže je nakonec mohou nosit všichni. Klidně si je obuje celá rodina a vyrazí na nedělní výlet nebo na nákupy do obchodního centra. Tenisky si lze vzít na sebe i tehdy, nosíte-li rádi oblečení ve stylu městské elegance. S Vans Slip-on chybu neuděláte. Navíc získáte obuv, která vám díky použitým materiálům bude dobře sloužit po dlouhou dobu.

Typickým vzorem je šachovnice
Když se podíváte na nabídku tenisek Vans Slip-on na internetových stránkách e-shopu Footshop.cz, objevíte celou řadu zajímavých modelů, a to v různých barevných kombinacích. Nejoblíbenějším vzorem je černobílá šachovnice, s níž v davu rozhodně nezapadnete. Chcete raději stylové tenisky v černém provedení? Vans Slip-on je tu právě pro vás. Dobře ovšem vypadá šachovnice i s bílou podrážkou. Líbí se vám více vhlede hadí kůže nebo milujete fialovou barvu? I pro vás mají ve Footshop.cz tuto obuv připravenou. Stačí jen objednat a počkat si, až vám balíček přepravce doručí na vaši adresu. Pohodlné nakupování na internetu ulehčí i velikostní tabulka, podle které se lze orientovat při výběru správné velikosti tenisek Vans Slip-on.

Vaflová podešev
Víte, že typickým vzorem podešví obuvi Vans Slip-on je vaflový? Výborně udržuje kontakt s jakýmkoliv povrchem, díky čemuž se v tenisce výborně chodí, protože sedí jako ulitá. Na výběr je pak svršek v textilním, nebo koženém provedení. Záleží tedy čistě na vás, jakému dáte přednost. Useň se chodidlu perfektně přizpůsobí a při dobré péči vydrží sloužit po dlouhou dobu.
Tenisky Vans Slip-on se nikdy neomrzí. Vyzkoušejte je a uvidíte sami, že je nebudete chtít ani zouvat.

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,300
USD 23,390 23,490
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma