Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 3°C Polojasno

Univerzální nadčasové náušnice, do kterých se vyplatí investovat

Univerzální nadčasové náušnice, do kterých se vyplatí investovat
zdroj: Tisková zpráva

Ráda byste obohatila svou sbírku náušnic o klasické kousky, které budete s chutí nosit i mnoho dalších let? V tomto článku si představíme náušnice, které mají své místo v módním nebi jisté a můžete se na ně spolehnout v každé situaci.

Zlaté náušnice kruhy
Může být něco naprostou klasikou, a přitom aktuálním módním trendem? Zlaté kruhy jsou úspěšné v obou těchto disciplínách. Menší kruhy s průměrem do 2 cm jsou ideální pro každodenní nošení. Ve vašem outfitu zastanou roli decentního doplňku, který podtrhne váš osobitý styl. Lze je bez obav kombinovat s různými styly šperků nebo dalšími náušnicemi v jednom uchu. Středně velké kruhy od 2 do 4 cm jsou již výraznějším doplňkem, ovšem stále je užijete i na běžné denní nošení. Velké kruhy, které mají v průměru 5 cm a více, jsou dominantním šperkem, který přitahuje pozornost k obličeji.

55149 zdroj: Tisková zpráva
 
Diamantové pecky
Mezi náušnice, při jejichž stylingu se nemusíte takřka vůbec omezovat, patří jednoznačně diamantové pecky. Působí velmi elegantně a žensky v každé situaci, ať už se vypravíte ve sportovním na lekci jógy nebo se chystáte na večerní posezení s přáteli. Přizpůsobí se každému stylu a nemůžete s nimi opravdu nikdy šlápnout vedle. Přestože jsou designově velmi jednoduché, diamantový třpyt rozzáří vaši tvář a dodá jiskru. Tato vlastnost je činí nepřehlédnutelnými. Doplnit je můžete i výraznějšími šperky, perlami či barevnými drahokamy. Jejich univerzálnost vám rozváže ruce a vy můžete popustit uzdu své fantazii.

51328 zdroj: Tisková zpráva
 
Visací náušnice
Visací náušnice mohou mít mnoho podob. Jedno ovšem mají společné. Jsou nápadným doplňkem, který se hodí pro speciální příležitosti. A navíc mají i jeden pozitivní efekt, a to prodloužení linie obličeje a zvýraznění šíje. V poslední době jsou velmi populární provlékací náušnice s tenkým řetízkem, na kterém je zavěšena perla nebo drobný diamant.

Veronika 6123  k0661032 zl zlato zdroj: Tisková zpráva
 
Náušnice s barevným drahokamem
Barvy přinášejí do života radost a do našeho outfitu prvek hravosti. Proto určitě oceníte, když ve vaší šperkovnici budete mít alespoň jedny náušnice s barevným drahokamem. Zelený odstín vašich očí dokonale podtrhne smaragd nebo zelený turmalín, zatímco fialový ametyst nebo tmavě červený granát bude lichotit k hnědým očím.. Trefou do černého budou třeba náušnice s morganitem v něžném lososovém odstínu.

7H3A3322 1 k0206 ž+smaragd zdroj: Tisková zpráva
 
Perlové náušnice
V posledních několika sezónách obliba perlových šperků prudce stoupla, i když už dříve platily perly za nadčasovou klasiku. Pokud tedy ještě nějaký luxusní perlový kousek nevlastníte, je nejvyšší čas to napravit. Ideálním startem budou právě jednoduché perlové náušnice na puzetu. Vzhledem k tomu, že perly se v přírodě vyskytují v mnoha krásných odstínech, od čistě bílé, přes růžovou, šedou, až po tmavě šedou, máte možnost vybrat takový odstín, který bude nejlépe ladit s tónem vaší pleti. A těšit se můžete rovněž z toho, že každá perla jakožto produkt živého organismu je naprost‎ý‎‎‎‎‎‎ originál. Budou vypadat skvostně k džínům a černému roláku, stejně jako k trendy šatům na ramínka. Vždy si ale můžete být jisté, že z vás udělají elegantní dámu.

55317 zdroj: Tisková zpráva
 
Do kvalitních náušnic se rozhodně vyplatí investovat. Vybírejte je s rozvahou a vždy se samy sebe ptejte, jestli jsou v souladu s vaším stylem. Dobrým ukazatelem je také odpověď na otázku, jestli budete mít chuť si je vzít hned zítra. Jestliže odpovíte ne, pak raději hledejte takové, u kter‎ých nezaváháte. A kde takové náušnice hledat? Inspirujte se třeba v bohaté nabídce nadčasov‎ých šperků ateliéru KLENOTA.

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,310
USD 23,330 23,510
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma