Dnes je středa 24. dubna 2024., Svátek má Jiří
Počasí dnes 6°C Slabý déšť

UNICEF TOUR tentokrát v Plzni

UNICEF TOUR tentokrát v Plzni
zdroj: tisková zpráva

Ve středu 15. prosince se v Divadle Miroslava Horníčka uskuteční zajímavé povídaní o tom, jak se žije lidem v rozvojových zemích a jak funguje pomoc organizovaná humanitární organizací UNICEF.

Beseda se uskuteční při příležitosti putovní výstavy fotografií dokumentujících pomoc UNICEF dětem, kterou můžete po celý prosinec navštívit v Plzni na těchto třech místech:
• Obchodní centrum Plaza, Radčická 2: fotografie z projektů zaměřených na pomoc dětem v programech NEZÁVADNÁ VODA, VZDĚLÁVÁNÍ a KRIZOVÉ SITUACE
• Magistrát města Plzně, nám. Republiky 1: fotografie zaměřené na oblasti VÝŽIVA a HIV/AIDS
• Hotel Mariott, Sady 5. května 57: fotografie zaměřené na pomoc dětem v programech OČKOVÁNÍ a VÁLEČNÉ KONFLIKTY

PROGRAM

•video-reportáž (Rwanda)

• vyprávění Pavly Gomba, ředitelky UNICEF ČR, o projektech UNICEF, obohacené jejími osobními zážitky z  Afriky, Asie a Latinské Ameriky

• Hosté: herečka Adéla Gondíková, patronka projektu

• Vystoupí: zpěvačka Tereza Černochová

V rámci večera si můžete vyzkoušet věci, které jinde zachraňují život: ochutnat nejnovější terapeutickou výživu, vyzkoušet tablety na čištění vody, prohlédnout si moskytiéru, vakcíny proti spalničkám a dětské obrně (každoročně zachrání více než 3 mil.dětí), ORS (orálně rehydratační sůl) proti průjmovému onemocnění (denně zabije 4 500 dětí), ukážeme Vám školu v krabici, jednoduché měřítko na zjišťování podvýživy, v neposlední řadě Soupravu pro matku a dítě (zabraňuje přenosu viru HIV z matky na dítě), jejíž kmotrou se stala Ivana Gottová.

Budete mít možnost nechat si změřit tlak či se nechat zvážit!Jeden z účastníků vyhraje večeři se slavným hokejistou Patrikem Eliášem – vyslancem UNICEF!

Moderuje: Pavel Svoboda, moderátor Snídaně s Novou.

Děkujeme městu PLZEŇ za záštitu.

Těšíme se na setkání s Vámi!
(Vstup do divadla je zdarma)


Součástí UNICEF TOUR je soutěž o zajímavé ceny, kterou najdete na stránkách www.tiscali.cz (jednou z hlavních cen je večeře s Patrikem Eliášem, hokejistou zámořské NHL a vyslancem dobré vůle UNICEF, kterou získá také jeden z výherců soutěže při besedě v Plzni).

Více o UNICEF TOUR na www.unicef.cz

V případě dotazů kontaktujte: anna.lukesova@seznam.cz

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 24.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,340
USD 23,560 23,740
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma