Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 14°C Oblačno

Trendy na online seznamkách: Zprávy se přijímají, ale odpovědi nepřicházejí

Trendy na online seznamkách: Zprávy se přijímají, ale odpovědi nepřicházejí
zdroj: tisková zpráva

Online seznamky dnes patří mezi fenomény. Lákají zkrátka velké množství lidí, kteří hledají povyražení, flirt nebo dlouhodobý vztah. Ať už je jejich situace jakákoli, rozhodně je dobré zaměřit se na současné trendy, které v této oblasti panují. Jsou poměrně proměnlivé, zajímavé a často také pozoruhodné. Aktuálně se na seznamkách nacházejí uživatelé, kteří se snaží spíše jen brouzdat daným prostředím, nicméně na dotazy, jež jim přicházejí, neodpovídají.

Zájem druhých je těší, ale…
Jakákoli online seznamka funguje na jednoduchém principu. Zájemce o seznámení se vyplní svůj profil a následně se rozhodne někomu napsat. Poté čeká na odpověď a začíná klasická konverzace, která vede k seznámení se. Dnes mnozí lidé jenom zašlou dotaz, nicméně počkají pouze na odpověď a následně už nic neřeší. Proč? Protože se mnohdy jedná o nešťastníky, kteří mají minimální sebevědomí a v podstatě je pouze potěší zájem druhých. Cítí se lépe a nepotřebují k domu vyvinout ani nijak velkou aktivitu. 

Prostě mají strach
Nízké sebevědomí stojí i za tím, že tito uživatelé nechtějí odpovídat. Mají radost z projeveného zájmu a to jim fakticky stačí. Zvedne se jim nálada, trochu také sebevědomí a jsou spokojení. Jinak ale také nemají dostatek odvahy, aby s daným člověkem dále konverzovali. Umožňují jim to fakticky všechny seznamky, nejenom třeba Elite Date a jiné velké. 

Ostatní to může mrzet
Co na takové jednání říkají uživatelé, kteří projeví zájem a ptají se? Logicky budou smutní. Vždyť oni sami museli vynaložit určitou porci odvahy k tomu, aby začali jednat. Když se jim nedostane odpovědi, může je to bolet. První skupina lidí to až tolik neřeší, jelikož je to do určité míry baví. Mnohdy se ale přece jenom setkat s férovým jednáním lze. Vyzkoušet můžete sami třeba TopSeznamky.

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,300
USD 23,390 23,490
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma