Dnes je sobota 27. dubna 2024., Svátek má Jaroslav
Počasí dnes 5°C Polojasno

Tipy na dámské i pánské plavky pro letní sezónu 2021

Tipy na dámské i pánské plavky pro letní sezónu 2021
zdroj: Astratex

Léto je tu a s ním i plavková sezóna. Jaké modely frčí, co se nosí a jakými plavkami zabodujete? Nechte si poradit a inspirovat se tím, co se letos bude nosit a jaké doplňky jsou na pláž vhodné.

Dámské módní plavky na letošní sezónu
Když dojde na plavky, mají ženy mnohem větší výběr než muži. Kromě plavek vcelku mohou vybírat z bikin, které se dělí na nespočet dalších druhů, ale mohou si také obléci:

  • tankiny,
  • monokiny,
  • plavky, které vypadají jako šaty.

Vzory, které poletí letos v létě, jsou:

  • puntíky,
  • proužky,
  • barevné květinové potisky,
  • plavky s důmyslnými prostřihy,
  • plavky se zlatými detaily a zdobeními.

Nebojte se experimentovat, zkoušet nové střihy anebo vsadit i na bláznivé barevné potisky, pokud se vám líbí.

Pánské plavky a jejich designy nejsou pozadu
Pánové mají mnohem střídmější výběr, ale to rozhodne neznamená, že nemají možnost volby. Jakmile si zvolí, zda preferují slipy, boxerky nebo trenýrky, mohou vybírat z podobných vzorů jako dámy. Klasikou, která se nikdy neomrzí jsou pánské plavky v černé barvě bez jakéhokoliv potisku. S takovým tipem plavek nikdy nepohoříte a jsou vhodné pro každou příležitost. V případě, že na sebe chtějí pánové strhnout pozornost a přilákat pohledy žen na pláži, mohou sáhnout po modelech s květinovými vzory, s mini potisky lodiček a kotev, které vypadají velmi efektně anebo vsadit na výrazné žluté, modré a zelené odstíny.

Žabky verus espadrilky
A letní plážový vzhled by nebyl kompletní bez páru letních bot. Někdo má rád klasické žabky, sandále anebo chodí i naboso. Pro příležitosti, kdy chcete návštěvu pláže propojit s prohlídkou města nebo večeří u vody je vhodné zvolit klasické espadrilky. Jsou pohodlné, vkusné a velice módní. Hodí se totiž jak pro ženy, tak i pro muže. Sladit se dají jak s letními šaty, tak i s dlouhými pánskými kalhotami. Při návštěvě restaurace, ihned po celém dni stráveném u moře, si tak ušetříte starost s převlékáním bot a pouze se zebe shodíte plavky a můžete vyrazit na lahodnou večeři.

Pareo, šaty a overal
Nechcete chodit na pláž jen tak v plavkách? Pánové si přes plavky přehodí pouze tílko, popřípadě tričko, kraťasy a mohou vyrazit. Zato ženy si mohou svrchní oděv vybírat z mnohem komplexnější nabídky. Některé dámy milují lehké pareo, které stačí přes plavky doslova přehodit a s plážovou taškou přes rameno vyrazit vstříc mořským vlnám. Jiné dávají přednost overalům, které jsou taktéž vzdušné a dají se nosit i bez plavek. A další možností jsou letní šaty, ve kterých se dá, podobně jako v espadrilkách, vyrazit po celém dni u vody rovnou na večeři do přímořské restaurace.

Využijte letní slevy
Jelikož je letní sezóna již v plném proudu, je skvělý čas na pořízení letní výbavy, protože v obchodech se již letní kousky objevují s výrazným zlevněním a je výhodné využít nabízené slevy a nakoupit si letní šatník. Pokud tedy ještě nemáte nakoupené letní plavky, šaty, parea, overaly, žabky ani espadrilky, neváhejte navštívit obchody nebo pročesat internetové e-shopy a dokoupit si všechno potřebné. A nezapomínejte ani na ochranné sluneční brýle a pohodovou četbu k vodě.

Jakmile budete mít veškerou letní výbavu doma, nic vám nebude bránit v tom, čerpat zaslouženou dovolenou a na pár dní hodit každodenní starosti za hlavu a vychutnat si volné dny u vody. Oblečte si nové plavky, přes ně přehoďte některé nové svršky a spodky, obujte si pohodlné letní botky a vyrazte vstříc letním dobrodružstvím s odlehčenou četbou v tašce a s vypnutým telefonem v kapse. Ať se vám léto vydaří podle vašich představ a načerpáte spoustu nových sil a inspirace.

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 27.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,150 25,270
USD 23,400 23,580
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma