Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Oblačno

Thajská masáž

Thajská masáž
zdroj: tisková zpráva

Poznejte celkovou relaxaci, uvolnění mysli a navození pocitu harmonie těla a duše...

Thajská masáž spočívá v působení síly na tlakové body, uvolňuje svaly, klouby, šlachy a chodidla, natahuje páteř a přináší tělu celkové fyzické a psychické uvolnění. Na rozdíl od švédské masáže, která se soustředí na konkrétní problémové partie, thajská masáž nabízí celkovou relaxaci, uvolnění mysli a navození pocitu harmonie těla a duše. Nesoustředí se na tělo jako anatomický objekt, ale pohlíží na něj jako na složitou souhru toku energií.

Kouzlo originálních thajských masáží spočívá nejen v náročné technice, kterou mají Thajky zažitou od mládí, ale především v celkovém vnímání těla a ducha. Masérka stlačuje určité body, čímž podporuje proud energie v té které dráze a uvolňuje bloky, které mohou být příčinou nemoci či bolesti. Používá při masáži palce, dlaně, lokty, kolena a chodidla. Šetrným protlačováním energetických center a protahováním se energie rozproudí po celém organismu.

Velmi často se thajská masáž využívá jako pravidelná prevence a ochrana zdraví. Odstraňuje pocit únavy nebo napětí, stimuluje krevní a lymfatický oběh, uvolňuje toxiny ze svalů, tkání a kloubů, posiluje nervový systém, klidní mysl a navozuje pocit harmonie.

Víte, že...
...
Sabai je thajský výraz pro pohodu a také název dobře známých center thajských masáží rozesetých po České a Slovenské republice?
... Tradiční umění thajské masáže se téměř v nezměněné podobě praktikuje déle než tisíc let?
... Tzv. firemní rána Sabai obsahují kromě vybrané masáže také zdravou snídani? Neformální uvolněné prostředí mimo kancelář, povzbudivá vůně, relaxační hudba a odborné doteky thajských terapeutek – lepší start do pracovního dne si lze jen těžko představit.

Nastávající maminky ocení relaxační masáž, která blahodárně působí na namáhanou pokožku břicha a jako prevence proti striím. Speciální masáže jsou určeny těm, jejichž svalstvo je zatuhlé vlivem sedavého zaměstnání a monotónní práce na počítači. U žen oblíbené jsou také  masáže napomáhající odstranění celulitidy a formování postavy. Báječný pocit úlevy navodí spojení olejové masáže celého těla s masáží horkými lávovými kameny.

Tip na netradiční vánoční dárek: Dárkové certifikáty thajských masáží Sabai jsou skvělou šancí ukázat vašim blízkým, jak moc vám na nich záleží.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,190 25,310
USD 23,340 23,520
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma