Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 15°C Občasný déšť

Tereza Chlebovská odstartuje nový ročník České Miss

Tereza Chlebovská odstartuje nový ročník České Miss
zdroj: tisková zpráva

Nejen prázdniny se přehouply do své druhé poloviny. I úřadující Česká Miss Tereza Chlebovská se ocitla v polovině svého kralování.

Vše se pomalu připravuje na další ročník jediné národní soutěže krásy a proto Tereza nafotila s fotografem Janem Tůmou snímky, které budou provázet kampaň České Miss 2013. Tereza na fotografiích ztělesňuje přirozenou krásu, což podtrhuje jemný make-up dekorativní kosmetiky Yves Rocher. Její hustou hřívu vlasů pak zkrotily vlasové přípravky Franck Provost.

„Od své korunovace jsem v jednom kole a teprve ve chvíli, kdy jsem fotila s Honzou fotky pro nový ročník České Miss 2013 jsem si uvědomila, že zanedlouho předám korunku královny krásy své nástupkyni. A jestli mám dívky nějakou radu? Ať se ničeho nebojí
a přihlásí se na casting. Nikdy jsem nelitovala, že jsem se přihlásila. Obohatilo mě to
o spoustu zážitků, poznala jsem nové zajímavé lidi a posunulo mě to dál“, usmívá se půvabná Tereza Chlebovská.

Obrázek zdroj: tisková zpráva

Podobně jako v uplynulém ročníku, tak i letos se budou konat castingy ve čtrnácti krajských městech. Dívky a slečny, které by se rády staly novou Českou Miss se mohou registrovat již nyní na webových stránkách www.ceskamiss.cz. Šňůra castingových kol začíná 11. listopadu. Tři nejkrásnější dívky z každého města, kde se bude casting konat, postoupí do semifinálového kola, které se bude konat v Praze. Z něho pak vzejde čtrnáctka krásných dívek, z nichž jen ta jediná se stane královnou krásy, Českou Miss 2013.

Tereza Chlebovská bude mít i na podzim na pilno a pilně se připravuje na mezinárodní soutěž krásy Miss Universe, která se bude konat na podzim.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,180 25,320
USD 23,390 23,570
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma