Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Televize Metropol jako jediná televize vysílá po celý den na Silvestra živě

Televize Metropol jako jediná televize vysílá po celý den na Silvestra živě
zdroj: tisková zpráva

Televize Metropol připravila pro své diváky na poslední den v roce pestré vysílání, ve kterém bude informovat nejen o oslavách probíhajících v ulicích hlavního města, zároveň přiblíží oslavy Silvestra jednotlivých kontinentů a zajímavých zemí. Součástí silvestrovského vysílání bude i dokument Pocta Václavu Havlovi.

Moderátoři Ester Eichlerová a Vojtěch Lavička přivítají ve 20 hodin cestovatele, jediného Čecha mluvícího rapanujsky, Miroslava Stinga. Herec divadla Semafor David Šír zavzpomíná na svůj život v JAR a divákům barvitě popíše, jak se s rokem loučí obyvatelé na jižním cípu Afriky. Jak můžeme oslavit Silvestr bez alkoholu,  ukáže doktor Karel Nešpor, odborník na terapii smíchem. Mim Boris Hybner se podělí se zážitky z celého světa.

Televize Metropol představí i největší pražské otužilce, pro které je připravený slavnostní přípitek s našimi moderátory přímo ve Francouzské ulici číslo 4, odkud vysíláme. Konec roku je spojený s bujarými oslavami a tradičním ohňostrojem, o které diváky rozhodně neochudíme.  Ohnivá show skupiny Pyrotera a živý jubox zpestří vysílání.

Půlnocí končí starý rok a s nadějí se vítá nový, tím letošním přelomem nás provede Jiří X. Doležal se svou manželkou Alex Doležalovou, kteří mají pro naše diváky nevšední překvapení.

Pražské kluby na poslední den v roce praskají ve švech a my budeme živě mapovat jejich atmosféru pomocí našich rychlých zpravodajských spojek – skutrařů. Živě zprostředkujeme také postřehy Čechů slavících Nový rok v Číně, Francii, Rusku a USA.

Letošní rok jsme se rozloučili s prezidentem Václavem Havlem. Zavzpomínáme na něj i poslední den v roce unikátním dokumentem s názvem Pocta Václavu Havlovi. Jde o ojedinělý dokument z pražské Lucerny, kde se minulý týden konal vzpomínkový koncert. Uvidíte v něm mimo jiné exkluzivní rozhovory se Suzane Wega, Ivanem Králem či členy legendární undegrandové kapely The Plastic People of the Universe.

Televize Metropol přeje všem divákům příjemný konec roku 2011 a šťastné vykročení do roku 2012!

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,340
USD 23,610 23,790
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma