Dnes je středa 24. dubna 2024., Svátek má Jiří
Počasí dnes 6°C Slabý déšť

Svatba jako motivace: Angličanka zhubla do šatů 36 kilo!

Svatba jako motivace: Angličanka zhubla do šatů 36 kilo!
zdroj: Profimedia

Sarah Ward se zasnoubila se svým partnerem Chrisem v době, kdy nosila britskou velikost 20 (česká 48) a byla skutečně kus ženské. V průběhu vztahu s Chrisem totiž hodně přibrala, což si ale sama dokázala přiznat a rozhodla se, že do svatby bude všechno jinak. Její vytrvalost a silná vůle ji nakonec dovedly k úžasnému zeštíhlení o 36 kilogramů a Sarah ve svůj velký den oblékla svatební šaty velikosti 8 (36).

Třicetiletá Sarah z anglického Whitley Bay se s Chrisem seznámila v roce 2000, kdy nosila průměrnou velikost 40. S přibývajícími léty však postupně vyměnila večery trávené v posilovně za povalování na gauči a zdravé pokrmy vystřídala jídla ohřívaná v mikrovlnce. Není divu, že důsledky jejího zlenivění se postupně podepisovaly na její postavě.

Obrázek zdroj: Profimedia

Jejímu vyvolenému Chrisovi však proměna jeho drahé polovičky nevadila a aniž by cokoli ohledně její váhy naznačoval, požádal Sarah o ruku. Ta si ale včas uvědomila, že by u oltáře nestála tatáž žena, kterou před dvanácti lety poznal, a tak na sobě začala pracovat.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 24.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,180 25,300
USD 23,500 23,680
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma