Dnes je neděle 8. září 2024., Svátek má Mariana
Počasí dnes 15°C Polojasno

Stylové dámské boty: Top 5 módních trendů

Stylové dámské boty: Top 5 módních trendů
zdroj: Tisková zpráva

Každá žena si může najít model, který dokonale doplní její šatník a zvýrazní její osobnost. Výběr stylových dámských bot je dnes totiž bohatší než kdy dříve. V tomto článku se podíváme na pět nejžhavějších módních trendů v oblasti dámské obuvi, které vám nesmí uniknout. Pokud hledáte inspiraci pro nový pár bot, jste na správném místě.

Kombinace stylu a pohodlí: Chunky tenisky

Chunky tenisky, známé také jako „dad sneakers", jsou jedním z nejvýraznějších trendů posledních sezón. Tyto boty kombinují pohodlí s výrazným designem, což je činí ideální volbou pro každodenní nošení. Jsou skvělé jak k džínům, tak i k šatům, a díky jejich robustnímu vzhledu přidají každému outfitu na zajímavosti. Chunky tenisky najdete v různých barvách a designech, což znamená, že si každá žena může najít pár, který jínejlépe vyhovuje.

Elegance na platformě: Kotníkové boty

Kotníkové boty s platformou jsou ideální volbou pro ty, kdo chtějí přidat pár centimetrů na své výšce, aniž by se musely vzdát pohodlí. Tyto boty jsou nejen praktické, ale také velmi stylové. Platforma dodává botám moderní vzhled a zároveň poskytuje stabilitu. Kotníkové boty s platformou lze snadno kombinovat s různými druhy oblečení, od kalhot po sukně. Pokud hledáte elegantní a pohodlné boty, které vám dodají výšku, jsou kotníkové boty s platformou tou správnou volbou.

boty-damske_zeny.tiscali zdroj: Tisková zpráva

Univerzální a nadčasové: Chelsea boty

Chelsea boty jsou již dlouho oblíbeným kouskem v šatníku mnoha žen. Tyto boty jsou známé svou jednoduchostí a elegancí. Jsou vyrobeny z kvalitní kůže a mají elastické boční panely, které usnadňují jejich obouvání. Chelsea boty se hodí téměř ke všemu, což z nich činí univerzální kousek, který by neměl chybět v žádném šatníku. Ať už je nosíte k džínům, šatům nebo sukni, Chelsea boty vám vždy dodají šmrnc a styl.

Divoký západ v ulicích města: Kovbojské boty

Kovbojské boty se staly velkým hitem na módních přehlídkách i v ulicích měst. Tyto boty přinášejí do městské módy nádech divokého západu a jsou skvělým způsobem, jak oživit svůj každodenní outfit. Kovbojské boty se vyznačují svým charakteristickým designem, který zahrnuje špičaté špičky, ozdobné prošívání a vysoké podpatky. Tyto boty lze snadno kombinovat s džínovými šaty, sukněmi nebo dokonce koženými kalhotami pro autentický vzhled.

Pohodlné a stylové: Loafers

Loafers, neboli mokasíny, jsou dalším trendem, který byste neměly přehlédnout. Tyto boty jsou známé svým pohodlím a jednoduchým designem, díky čemuž jsou ideální pro každodenní nošení. Loafers lze nosit jak k formálnímu oblečení, tak i k ležérnějším outfitům. Jsou vyrobeny z různých materiálů, včetně kůže a semiše, a nabízejí širokou škálu barev a stylů. Pokud hledáte boty, které jsou pohodlné a zároveň stylové, loafers jsou pro vás tou správnou volbou.

boty_zeny.tiscali zdroj: Tisková zpráva

Letos si vyberte styl!

Vybrat si ty správné boty může být někdy náročné, ale s naším přehledem nejnovějších trendů by to mělo být o něco jednodušší. Nezapomeňte, že ať už hledáte chunky tenisky, kotníkové boty s platformou, Chelsea boty, kovbojské boty nebo loafers, na stránkách CCC najdete široký výběr dámských bot: https://ccc.eu/cz/damske/boty. Produkty od CCC lze nakupovat jak v kamenných prodejnách, tak i online, což vám umožní najít ten pravý pár bot bez ohledu na to, kde se právě nacházíte. Přejeme vám šťastný nákup a mnoho stylových kroků!

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 7.9.2024 Exchange s.r.o.

EUR 24,970 25,070
USD 22,570 22,710
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma