Dnes je úterý 30. dubna 2024., Svátek má Blahoslav
Počasí dnes 22°C Polojasno

Stylová řešení pro aktivní lidi

Stylová řešení pro aktivní lidi
zdroj: Tisková zpráva

Jestliže jste stále v pohybu, budete potřebovat do svých šatníků zařadit i kvalitní a stylové boty, oděvy či doplňky. Díky nim se totiž budete cítit při sportu nebo při procházkách přírodou pohodlně a uvolněně. Pokud nevíte, jak na to, nevadí. Níže vám prozradíme, jak se s tím popasovat, aby byl výsledek více než uspokojivý.

Jak vybrat boty do hor, na sport či do přírody?

Obuv pro aktivní osoby musí být zejména dobře odpružená, aby zvládla tlumit dopady jejich chodidel při kontaktu se zemí. Podrážky obuvi na ven by měly disponovat s kvalitní protiskluzovou úpravou. To samé pak platí také pro sálové boty. Důležité je, aby byla obuv pro aktivní muže a ženy i dostatečně prodyšná. Díky tomu se vám totiž nebudou v botách potit vaše chodidla. In budou letos především mladistvé sneakers. Ty mohou mít různou podobu. In budou kousky v nízké i v kotníkové podobě. Opravdovým hitem jsou pak letos tenisky pro ženy i pro muže na vyšší robustní platformě. V kurzu jsou boty s potiskem. Někdo dá přednost minimalistickému logu své oblíbené značky, jiná dáma zase upřednostní maxi logo. Tady záleží na jedinečném vkusu každé z vás. Do hor pak doporučujeme nosit vyšší boty, které dobře fixují kotník. Na náročnější túry si určitě vybírejte kvalitní trekingové boty. Ty vás na nezpevněných chodnících nezklamou. Stylové kousky najdete také na oblíbeném e-shopu PRM. Zde je to s kvalitní a zároveň trendy obuví sázka na jistotu.

Jaké oblečení bude dobrou volbou na sportovní aktivity?

Do přírody a na sportování se vám bude hodit kvalitní oblečení s funkční membránou. To totiž odvede pot od těla a vy tak budete v suchu a v teple za každé situace. Výborným řešením jsou také sportovní oděvy z přírodních tkanin. Ty mají totiž mnoho výhod. Jsou nejen vysoce módní a odolné, ale také prodyšné a v neposlední řadě jsou i tzv. udržitelné. Udržitelnost a etika jsou témata, která aktuálně hýbou módní scénou. Svou troškou do mlýna tak můžete přispět na ochranu přírody i vy. Zaměřit se můžete např. na bavlněná trika. Modely ze 100% bavlny jsou příjemné na dotek i dostatečně prodyšné. Často se do bavlněného oblečení přidává i elastan. Ten zaručí, že bude váš oděv dostatečně pružný a přizpůsobí se dokonale vašemu tělu. Na sportování můžete letos oblékat legíny s vysokým pasem a crop topy či tank topy s širšími ramínky. V kurzu budou i cargo kalhoty s praktickými kapsami. Výborným řešením jsou i teplákové soupravy nebo trička s potisky. Do hal můžete volit mikiny bez kapuce. Na venkovní aktivity si obstarejte raději mikiny s kapucí. Ta totiž v outdoorovém prostředí plní nejen estetickou, ale také praktickou funkci. Snadno váš ochrání před malým deštěm nebo před větrem.

Které doplňky využijete při aktivním stylu života?

Do sportovních outfitů určitě zařaďte i nějaké ty módní doplňky. Ty dokáží udělat i z obyčejného outfitu dokonalý model. Pro letošek budou in kožené ledvinky s potiskem. Vsadit pak můžete i na turistické batohy s prsními a s bederními popruhy. Na menší výlety si vystačíte s koženým batohem v urban stylu. Pro aktivní osoby jsou jako stvořené i smart hodinky v digitálním provedení. Na venkovní aktivity noste vždy i pokrývku hlavy. V módě budou bucket klobouky, ale také klasické baseballové čepice nebo truckery. Ty mají v zadní části čepice praktickou síťovinu, díky které se vám jen tak nezapotí hlava. Také sluneční brýle nepodceňujte. V kurzu budou kousky s většími skly v různých geometrických tvarech. U slunečních brýlí myslete také na kvalitní filtr proti záření a vybírejte je nejlépe s ohledem na typ vašeho obličeje.

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 30.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,150 25,270
USD 23,440 23,620
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma