Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 15°C Polojasno

Startuje plesová sezóna. Jaké zvolit ozdoby do vlasů?

Startuje plesová sezóna. Jaké zvolit ozdoby do vlasů?
Začíná plesová sezona | zdroj: tisková zpráva

Nevíte si rady, jakými vlasovými doplňky zkrášlit své plesové šaty? V našem článku vám přinášíme pár tipů.

Plesová sezóna se pomalu, ale jistě rozběhla (obvykle trvá od listopadu do března), takže pokud váháte nad tím, co si vzít za šaty, věřte, že to není jediný problém, před kterým budete stát. V těsném závěsu stojí trable s účesem, líčením, šperky a dalšími doplňky a v neposlední řadě i volba vhodných, padnoucích a ladících bot.

Čelenky.
Čelenky.

Váš výběr doplňků by se měl odvíjet od stylu šatů, které vás budou celý večer zdobit. Sice je poslední dobou všechno dovoleno, ale pravidla v jednoduchosti je krása a čím méně, tím lépe si rozhodně uchovejte v paměti. Přeci jen na maturitním plese (ale i na všech dalších) budete neustále v hledáčku fotoaparátů maminek, tatínků, dalších rodinných příslušníků, ale i profesionálních fotografů. A rozhodně nechcete být vystavené a zarámované na fotografii, kde vypadáte jako neupravené zjevení nebo tanečnice z nočního klubu.

Ozdoby do vlasů na ples.
Ozdoby do vlasů na ples.
Ozdoby na ples.
Ozdoby na ples.

Trendy na zimu nás vedou směrem k ozdobám z peříček, do módy se také vracejí ozdobné hřebínky do vlasů a kloboučky, nesáhnete vedle ani s čelenkou či korunkou (ať už zdobenou perličkami, štrasovými ozdobami nebo jen s mašličkou). Letos se nosí i spony do vlasů, dále si můžete do účesu připevnit kytičky nebo mašličky a další různé ozdoby.

AUTOR: Jenifer Kotásková

Obrázek zdroj: StudentPoint.cz

Zdroje:

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,300
USD 23,390 23,490
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma