Dnes je čtvrtek 25. dubna 2024., Svátek má Marek
Počasí dnes 10°C Polojasno

Sportující Miss v televizním finále podpoří hvězdy

Sportující Miss v televizním finále podpoří hvězdy
zdroj: tisková zpráva

Corny Linea Miss aerobik 2009 spěje do finále. Všech deset finalistek má už jen několik týdnů na to, aby se připravily na finálový večer.

Právě v těchto dnech jsou na soustředění v rakouském Kaprunu (10.-14.11.), aby zde nejen zahájily lyžařskou sezónu, ale i pilně trénovaly. Budou nacvičovat choreografii s Danou Gregorovou, „slaďovat“ se s netradiční a odvážnou hudbou finálového večera od DJ Orbith & DJ Lucca a beatboxerů Beat Burger Band. Fitness modelky budou navíc pilovat volné aerobikové sestavy s loňskou Miss Aerobik ČR Táňou Bednářovou a Romanem Ondráškem, proběhnou i poslední úpravy vizážistů a stylistů včetně poradenství od profesionálů ze světa modelingu.

Do semifinálového kola postoupilo přes 11 regionálních kol 60 dívek, z toho vybrala porota 13 do finálové přípravy. Pouze 10-ti z nich se podařilo získat kýžené místo v televizním finále. Zmiňované soustředění v Rakousku je vyvrcholením půlročních příprav finalistek na poslední kolo soutěže, ze kterého vyjde letošní Miss Aerobik 2009. Závěrečné finále je rozděleno do tří dnů – čtvrtek 3. 12. ve Fitness klubu World Class v pražské Celnici proběhne poslední měření fitness výkonnosti finalistek, nejlepší výsledek určí „skokana roku“ Miss Aerobik Star 2009. Titul udělí odborná porota, ve které je zastoupen mimo jiné odborník na sportovní výživu Ing. Petr Havlíček, modelka a vítězka Miss Aerobik ČR 2007 Monika Horáková nebo stylistka Monika Štětková. V pátek 4. 12. se bude pilně trénovat choreografie. No a v sobotu 5.12, v rámci slavnostního večera plného nejen krásných a fit dívek, ale i dobré zábavy, bude vyhlášena Miss Aerobik České republiky 2009.               

Finálový večer proběhne v Top Hotelu Praha, natáčet ho bude televize Nova. Vstupenky na finálový večer lze již nyní zakoupit prostřednictvím portálu Ticketpro.

Zajímá vás aerobik? Pak zabrouzdejte na...

Oficiální stránky Miss aerobik
Podrobné informace o soutěži

Aerobic revue
Aerobik, kalendář akcí, pozvánky, hubnutí, soutěže o tématické dárky

Český svaz aerobiku
Vzdělávání, závody... 

Utkání o korunky nejkrásnější a nejvíce fit finalistky bude probíhat v disciplínách: aerobik (individuální sestava, 1 minuta), promenáda v plavkách & fotomodeling, výkonnostní disciplína (letošní překvapení), konverzace – průběžně sledovaná – ta však není samostatně hodnocená, slouží k doplnění hodnocení.

Kromě dívek a jejich patronů na závěrečném galavečeru vystoupí ještě poprvé spolu v jednom pořadu – Helena Vondráčková a Lucie Vondráčková, dále pak Marek Ztracený, Helena Zeťová, beatboxeři Beat Burger Band & Ondřej Hejma. Moderátorských rolí se zhostí tváře TV Nova Tomáš Krejčíř ze Snídaně s Novou & moderátorka Sportovních novin Ivana Vavřínová. V souboji finalistky podpoří jejich patroni – známé tváře ze světa sportu a showbusinessu – mezi nimi například Filip Tomsa, Ladislav Hampl nebo Lukáš Pešek.

K celé soutěži v novém provedení, s novými cíly, dodává její ředitelka Jitka Mikolášová: „Vizí nové éry soutěže je propagovat aktivní životní styl, spojením krásy a sportu podněcovat ke zdravému způsobu života. Miss Aerobik objevuje krásné sportující dívky, které jsou nejen modelkami, ale zároveň cílevědomé, silné osobnosti. Pracujeme na tom, aby se soutěž v inovované podobě stala jednou z nejprestižnějších společensko-sportovních show v České republice. A hlavně se těšíme na váš zájem a přízeň.“
Všichni se mohou zúčastnit a zvolit si svou fit miss. Ta získá titul Miss Aerobik Média 2009. Stačí poslat SMS dívce podle svého výběru nejdéle do konce listopadu. Více na webových stránkách soutěže.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 25.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,190 25,310
USD 23,470 23,650
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma