Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Speed dating aneb jak si najít kluka do Vánoc

Speed dating aneb jak si najít kluka do Vánoc
Rande na Vánoce | zdroj: tisková zpráva

Blíží se Vánoce a vy jste nesvá z toho, že jste single a nemáte s kým sdílet tenhle lásky čas? Vyrazte na speed date rande.

Blíží se Vánoce a vy byste se s někým chtěla ruku v ruce procházet po trzích se svařákem? Zkuste speed date rande. 

Jak to probíhá?

Přihlásit se můžete sama nebo s kamarádkou. Když jste dvě nebo je vás více, získáte slevu na vstupné. Tuto službu provozují různé webové stránky. Přihlásíte se vyplněním jednoduchéhoformuláře, kde vyplníte jméno a další iniciály, v jakém městě na rande chcete jít a v jaké věkové kategorii hledáte partnera. Poté se můžete přihlásit do vypsaných termínů, kdy rande probíhají. Vždy je to zařízeno tak, aby bylo na seznámení stejně žen a mužů. Na začátku dostanete welcome drink a rande může začít!

A jde se na věc?

Vždy je pár posazen k jednomu stolečku a máte 3–4 minuty na to, abyste si spolu popovídali, o čem chcete. Každý dostane přezdívku a společné sympatie nebo nesympatie sizapisujete do dotazníku. Tam také zapisujete to, jestli byste daného muže chtěla ještě vidět avíce poznat. Když zazní zvukové znamení, pánové se přesunou k další slečně a to samé se opakuje, než se všichni navzájem prostřídají. Celá akce trvá 1–2 hodiny podle počtu účastníků.

Rande probíhá v uzavřené společnosti účastníků.
Rande probíhá v uzavřené společnosti účastníků.

Co bude dál?

V průběhu seznamování si píšete poznámky a na závěr napíšete, s kým byste se ještě ráda potkala či blíže poznala. Než dojdete domů, přijde vám na e-mail vyhodnocení, a pokud jste se svým protějškem shodli, dostanete na sebe e-mail a jméno.

Jaké to má výhody?

Za jeden večírek poznáte nejméně deset kluků, kteří stojí o seznámení stejně jako vy. Nejde o žádné předstírání a nemusíte utíkat, když se vám přidělený partner nelíbí. Přeci jen čtyři minuty se dají přetrpět. Rande probíhají v příjemném prostředí a můžete tak poznat zajímavé lidi, kteří také nemají čas nebo chuť se někde seznamovat. Když si s nikým do oka nepadnete,dostanete vstup na další rande zdarma. Dámy také u některých pořadatelů dostanou vstup do fitness nebo poukázku do zkrašlovacího centra.

Rychlé rande vám zpříjemní třeba už vánoční svátky.
Rychlé rande vám zpříjemní třeba už vánoční svátky.

Jaké jsou nástrahy?

Musíte přetrpět tři nebo čtyři minutky i s člověkem, který vám od první chvíle nesedí. Nejdříve si připadáte trapně, ale později oceníte praktičnost rande. Za rande si sice připlatíte, ale později se vám náklady vrátí i s úroky.

AUTOR: Tereza Hanfová

Obrázek zdroj: StudentPoint.cz

Zdroje:

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,340
USD 23,610 23,790
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma