Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes 7°C Občasný déšť

Seznamte se: barva roku 2022 se jmenuje Very Peri

Seznamte se: barva roku 2022 se jmenuje Very Peri
zdroj: Tisková zpráva

PANTONE 17-3938. To není žádná složitá šifra, ale označení pro barvu roku 2022. Jmenuje se Very Peri a jde o nádherný a originální odstín modré s fialovočervenými podtóny. Jaká je nová barva roku a co nového přinese do líčení? To se dočtěte v dnešním článku.

Proces výběru barvy roku
K výběru barvy roku se přistupuje s velkou zodpovědností. Celý proces vyžaduje pečlivé analýzy trendů minulých let, proto Pantone Color Institute důkladně studuje módní barevné trendy a sleduje, které odstíny se ve světě používají nejvíc. Odborníci pečlivě zkoumají vliv barev a jejich odstínů na všechny oblasti našeho života – od našich emocí až po spotřebitelskou poptávku. Sledují módní kolekci z pódií Milána, Londýna či Paříže, filmy nejslavnějších režisérů, stejně jako novinky z oblasti designu, umění, zábavního průmyslu či světových sportovních akcí. Krátce řečeno: důležité je vše, co přitahuje pozornost celého světa.

Jaká je Very Peri?
Very Peri je odrazem globálních inovací a transformací ve dnešním světě. Vyjadřuje ty změny v kultuře, které právě prožíváme. Barva roku 2022 představuje budoucnost v novém světle, pomáhá nám vyrovnat se s tím, co na nás čeká v nedalekém budoucnu, pomůže v klidu přijmout veškeré změny. Působí uklidňujícím dojmem, hravě, harmonicky a kreativně. Modrofialová s radostnými odstíny rudé snoubí v sobě stálost a energie, věrnost a vzrušení, stejně jako jistotu a zvědavost.

modivo_Seznamte se barva roku 2022 se jmenuje Very Peri_zenytiscali (2) zdroj: Tisková zpráva

Nová barva roku v beauty světě
Nové odstíny nám slibují nové experimenty ve všem, včetně líčení. Very Peri inspiruje vytvářet nové, ještě krásnější a jasnější podoby. Akcenty v líčení s odstínem modré s fialovočervenými podtóny vypadají opravdu velmi efektně. Oční stíny v levandulové barvě? Oční linky? Řasenka? Nebo pouze třpytky? Proč ne! Všechny varianty jsou pozoruhodné, a dokonce se hodí pro jakýkoliv typ dívky: pro brunety, blondýny či zrzky i pro všechny podtóny pleti. Tato barva dodá jedinečnost a jiskru nejen vašemu líčení, ale i celkovému vzhledu! Kosmetické přípravky pro vytvoření líčení v barvě Very Peri si můžete vybrat na internetových stránkách obchodu makeup.cz.

Pokud je pro vás takové líčení moc křiklavé, vizážisté doporučují vsadit na manikúru v barvě roku. Opravdu nekonečné varianty pro experimentování nabízí francouzská manikúra, monochromatické krytí, abstrakce či jemný třpyt na nehtech. Vše závisí na vašem přání a zkušenostech vaší manikérky.
Pokud chcete zdůraznit krásu vašich rtů, pomůže rtěnka v barvě Very Peri. Nasycenější odstíny se budou hodit pro večerní make-up, zatímco průhledné lesky na rty krásně doplní denní líčení. Navíc je můžete použít i do kanceláře.

Pro odvážnější dívky nebo ty, které chtějí opustit komfortní zónu a podtrhnout svou jedinečnost, odborníci doporučují změnu barvy vlasů.

K tomuto postupu můžete použít jak barvu na vlasy, tak i tónovací spreje či balzámy, které poskytnou o něco nižší trvanlivost než barva. Obarvit můžete vlasy jak po celé délce, tak i jednotlivé pramínky.
Barva Very Peri nás bude doprovázet po celý rok ve všem: v interiéru, oblečení, doplňcích atd. Tato barva skvělým způsobem podtrhne váš celkový outfit, dodá interiéru styl a líčení tu správnou jiskru.

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,230 25,350
USD 23,630 23,810
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma