Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 15°C Polojasno

Sestra (†25) Nicka Cartera zemřela! Zůstala po ní roční dcera

Sestra (†25) Nicka Cartera zemřela! Zůstala po ní roční dcera
zdroj: tisková zpráva

VIDEO. Velký šok pro bývalého zpěváka skupiny Backstreet Boys Nicka Cartera. Jeho mladší sestru Leslie nalezli mrtvou v newyorském bytě.

Zpěvák Nick Carter (32), který se proslavil zejména svým členstvím v chlapecké skupině Backstreet Boys, prožívá nelehké chvíle. „Naše rodina truchlí a je to soukromá záležitost. Jsme hluboce zarmouceni ztrátou naší milované sestry, dcery a vnučky Leslie Carter. Požadujeme maximální soukromí v této těžké době,“ učinila prohlášení rodina.

Dvaatřicetiletý Carter má vyjet na jarní turné s Backstreet Boys a zatím to vypadá, že svou účast na velké šňůře nezruší. Chce celé turné věnovat právě své zesnulé sestře.

Leslie Carter rozjela svou hudební kariéru v devadesátých letech, když byl její bratr Nick na vrcholu slávy s Backstreet Boys. Kromě zpěvu hrála na piáno a klarinet a v roce 1999 podepsala dokonce smlouvu s nahrávací společností. Album ale nikdy nevyšlo.

Její singl Like Wow se objevil ve filmu Shrek. Leslie se v roce 2008 vdala za Mika Ashtona a loni se jim narodila dcera Alyssa Jane.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,140 25,280
USD 23,320 23,500
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma