Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes 8°C Slabý déšť

Roman Šmucler představil budoucnost plastické chirurgie (v Asklepionu)

Roman Šmucler představil budoucnost plastické chirurgie (v Asklepionu)
zdroj: Mediafax

Naprostá novinka, systém Vectra 3D, který poprvé umožňuje trojrozměrný záznam těla pacienta, takže ten má možnost vidět sám sebe jak bude vypadat po plastické operaci a díky tomu může ještě před ní ovlivnit své představy a společně s lékařem formovat své tělo milimetr po milimetru až k dokonalému výsledku, je bez přehánění technický zázrak.

„Každý dobrý chirurg s vámi zkonzultuje požadavky, představí vám své metody a společně proberete cestu, která povede k vašemu novému já. V Asklepionu máte ale nyní unikátní možnost vidět již přímo při první konzultaci sami sebe tak, jak budete vypadat po operaci a rekonvalescenci,“ představil tensto systém doc. MUDr. Roman Šmucler, CSc.

Co umí 3D software

Umožní vám to speciální 3D software, který dokáže realisticky simulovat a demonstrovat chirurgické i nechirurgické (aplikace výplní, botulotoxinu, chemický peeling apod.) zákroky přímo na naskenovaném těle klienta.

Systém Vectra 3D poprvé umožňuje trojrozměrný záznam těla pacienta. Nikdy před tím neměl klient možnost říct tak přesně, co si přeje a jaké jsou jeho představy. Nyní lze s lékařem formovat své tělo milimetr po milimetru až k dokonalému výsledku.

První vlaštovkou v Asklepionu byl systém Visia, který umožňuje velmi přesné fotografování obličeje a to jak v běžném, tak i v infračerveném a ultrafialovém světle. Analýza obličeje poskytuje pacientům lepší kontrolu nad dosaženým výsledkem terapie.

Nemožné děláme ihned...

U plastických operací je však technické vybavení ještě komplexnější. „Klienti za námi přicházejí s požadavky, které nejsou vždy zcela reálné, což pochopitelně většinou pramení z neznalosti celé věci,“ říká MUDr. Andrea Musilová, vedoucí lékařka oddělení plastické chirurgie v Asklepionu.

A dodává: „Často si například přejí zmenšit nos, ale už si neuvědomí, že potřebují také upravit bradu, aby byl výsledek přirozený a půvabný. To jim nyní můžeme se systémem Vectra názorně předvést.“ Podobné je to i s dalšími zákroky.

Zvětšená prsa lépe vyniknou po plastice břicha, facelift s úpravou podbradku a podobně. Když klient vidí rozdíl mezi výsledkem při použití pouze jednoho, nebo při kombinaci více postupů, může se lépe rozhodnout.

 

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,180 25,300
USD 23,580 23,760
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma