Dnes je sobota 27. dubna 2024., Svátek má Jaroslav
Počasí dnes 16°C Polojasno

Proč zvolit právě stříbrné náušnice? – nadčasová klasika s moderním nádechem

Proč zvolit právě stříbrné náušnice? – nadčasová klasika s moderním nádechem
zdroj: dmitri_gromov / stock.adobe.com

Náušnice jsou jedním z nejvýznamnějších šperků, které vám pomohou vyjádřit svůj styl. Velmi oblíbené jsou šperky ze stříbra. Nabízí se široký výběr, mnoho lidí stříbro miluje pro jeho jedinečnou krásu. Jednoduchá elegance je oblíbená, proto byste i vy měli mít ve své šperkovnici stříbrné náušnice.

Nestárnoucí klasika

Stříbrné náušnice jsou jednoduše klasika. Každý rok vznikají nové okouzlující kolekce, snadno tak najdete něco mimořádného pro sebe. Pokud rádi sledujete trendy, věnujte pozornost novinkám. Pokud spíše hledáte univerzální kousek, volte něco neutrálního s moderním nádechem.

Univerzálnost

Velkou výhodou stříbrných šperků je, že se hodí pro každého pohlaví i věk. Vypadají skvěle na jednom uchu, ale i v páru. Hodí se pro všechny příležitosti, doladí jakýkoli outfit. Případně jsou perfektním dárkem, který potěší.

Pohodlí a komfort

Nabídka náušnic ze stříbra je tak rozmanitá, že si každý vybere to, co přesně odpovídá jeho stylu. K dispozici jsou nenápadné modely pro každodenní nošení, odvážnější kousky pro večerní akce, moderní šperky do práce, ale i veselé modely pro volný čas.

Stříbro jako investice

Zajímavostí je, že stříbro nemusí být pouze šperky, zároveň totiž náušnice představují investici. Můžete je nosit řadu let, přičemž nikdy nezestárnou a neztratí svou hodnotu. Stříbro je klenotníky ceněno, kromě toho samozřejmě šperky mívají osobní hodnotu.

Hypoalergenní materiál

Značná část lidí trpí alergií na různé materiály, ze kterých se šperky vyrábí. Zhruba 10 % lidí dělá problém nikl, mosaz a další kovy, které jsou mnohdy kombinovány se zlatem. Stříbro žádné problémy zpravidla nezpůsobuje, jde o hypoalergenní materiál. Díky tomu jde o skvělou volbu pro děti a osoby s těžkými alergiemi.

Relativně levné šperky

V kategorii stříbrných náušnic můžete nakupovat za různé ceny. Od velmi levných kousků až po ty velmi drahé. Obecně však lze říci, že stříbro je výrazně levnější než zlato nebo platina. Ceny se většinou odvíjí dle toho, jaké jsou využity ozdoby, kamínky a podobně. Stříbro je totiž samo o sobě poměrně levné, můžete tak koupit okouzlující šperky za příznivou cenu.

Kombinace s drahými kameny

Pokud máte rádi výrazné šperky s velkými drahokamy, pak je stříbro perfektní volbou. Je totiž nenápadné, elegantní a decentně doplňuje velké kamínky. Díky stříbrné barvě se hodí v podstatě k čemukoli, přičemž krásně orámuje výrazný drahokam. Oblíbená je také kombinace s jemnými perlami.

Stříbrné náušnice představují klenot, ale také vám umožňují vyjádřit svůj osobní styl a eleganci. Jejich univerzálnost, komfort nošení a možnost kombinace s různými outfity je jednoduše okouzlující. Vydrží vám dlouho, jsou nadčasové a nabídka je opravdu pestrá.

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 27.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,150 25,270
USD 23,400 23,580
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma