Dnes je pondělí 20. května 2024., Svátek má Zbyšek
Počasí dnes 10°C Dešťové přeháňky

Pro životní i obchodní partnery: Partnerská půjčka na cokoliv

Pro životní i obchodní partnery: Partnerská půjčka na cokoliv
zdroj: Markus Spiske, Unsplash

S partnerskou půjčkou často dosáhnete na vyšší částku k půjčení či výhodnější úrokovou sazbu, má však i své nevýhody. Jak funguje partnerská půjčka, komu se vyplatí a jaké jsou její alternativy?

Půjčka s partnerem

Partnerská půjčka představuje možnost, jak si často za výhodnějších podmínek oproti jednotlivci vypůjčit potřebný obnos. Díky dvěma příjmům poskytovatelé nabízejí nižší úrokovou sazbu či vyšší maximální částku půjčky (v průměru až o 20 %). Stačí jen splnit nároky na bonitu.

Partnerské půjčky lze využít na tisícové i milionové částky a splácení si můžete rozložit na různě dlouhou dobu. Nabízejí fixovaný úrok po celou dobu splácení a nemusíte u nich dokládat účel použití, lze je tak použít na osobní či podnikatelské záměry.

Vzájemný vztah není pro partnerskou půjčku důležitý

Zatímco u manželské půjčky musíte prokázat sňatek, u partnerské půjčky není vztah mezi dlužníky pro poskytující společnost důležitý – nezáleží, zda jste partneři, manželé, příbuzní, či jen přátelé. V rámci jedné půjčky může být spoludlužníků i více než dva.

Za půjčku ručí oba až do splacení

K partnerské půjčce se klienti často uchylují z důvodu vyššího obnosu pro zápůjčku nebo při nízké bonitě jednoho z nich. Je však podstatné si uvědomit, že větší částka představuje delší dobu splácení či vyšší měsíční splátku a že za závazek ručí oba žadatelé až do jeho celého splacení. Společnosti při žádosti o půjčku pro partnery také vyžadují doložitelný pravidelný příjem a za porušení smluvních podmínek bývají obecně přísnější sankce.

S Expres půjčkou na cokoliv máte peníze do 5 minut

Existují však i další možnosti, jak si půjčit výhodně – klidně každý zvlášť bez zavázání partnera. Jednou z nich je Expres půjčka na cokoliv od MONETA Money Bank se zasláním prostředků na účet do 5 minut od podpisu smlouvy. Jednotlivec si může půjčit od pár tisíc do 1 milionu Kč (se spolužadatelem až 1,5 milionu Kč) a splácení si rozložit až na 10 let, navíc s jednou z nejvýhodnějších úrokových sazeb na trhu. Vše vyřídíte online a rychle získáte peníze na auto, vybavení domácnosti, studium či cokoliv jiného.

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 18.5.2024 Exchange s.r.o.

EUR 24,680 24,760
USD 22,670 22,790
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma