Dnes je pátek 26. dubna 2024., Svátek má Oto
Počasí dnes 0°C Polojasno

Přijďte podpořit 4. ročník Bazaar Charity a pořiďte si ty nejskvělejší módní kousky

Přijďte podpořit 4. ročník Bazaar Charity a pořiďte si ty nejskvělejší módní kousky
zdroj: tisková zpráva

Chcete si pořídit módní trendy kousky předních světových značek za zlomek ceny a zároveň podpořit dobrou věc?

Přijďte navštívit v pořadí již čtvrtý ročník Harper´s Bazaar Charity. Ten se uskuteční v  DSC Project Space na Václavském náměstí 15 v Praze ve středu 25. listopadu 2009 od 16 do 18 hodin. Akce je otevřena pro širokou veřejnost. I vy si zde můžete vybrat skvělé kousky do svého šatníku nebo třeba pořídit zajímavý vánoční dárek pro Vaše blízké. Navíc Vás příjemně zahřeje u srdce fakt, že výtěžek z prodeje bude použit při výbavě chráněných bytů pro mentálně handicapované klienty ústavu Zahrada v Kladně.

Tato zajímavá akce se v předvánočním období koná již čtvrtým rokem především z iniciativy redakce módního časopisu Harper´s Bazaar. Zapojte se do ní letos i Vy. Nezapomeňte přijít brzy, budete tak mít dostatek času nejen na nákupy, ale i na vánoční skleničku šampaňského.

„V loňském roce nás velice potěšilo velké množství lidí, které na tuto charitativní akci dorazilo. Navíc si většina z nich odnesla alespoň jeden krásný módní kousek. Během hodiny a půl se nám podařilo vybrat bezmála tři sta tisíc korun. Věříme, že budeme úspěšní i v letošním roce a pomůžeme tak při pořizování výbavy chráněných bytů v kladenském ústavu Zahrada“, nechala se slyšet Bára Nesvadbová, šéfredaktorka módního titulu Harper´s Bazaar a jedna z organizátorek 4. ročníku Bazaar Charity.

A co je pro Vás na Bazaar Charity připraveno? V nabídce jsou buď „mírně nošené“ nebo starší kolekce známých značek jako je MaxMara, Galliano, Prada, Wilvorst, Marina Rinaldi, Dolce&Gabbana, Versace, Christian Dior, Lanvin, Chloé a Valentino. Čekají na Vás i módní kousky českých návrhářů jako je Tatiana, Helena Mertlová, Klára Nademlýnská a další. Mile Vás jistě překvapí i nabídka skvělých bot a kabelek od značek Baldini, Beltissimo, Louis Vuitton, Yves Saint Laurent, Manolo Blahnik, Chanel, Coccinelle, Furla, Diesel, Guess a další.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 26.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,130 25,250
USD 23,330 23,510
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma