Dnes je úterý 16. dubna 2024., Svátek má Irena
Počasí dnes 11°C Zataženo

Pop-up Shop Kateřiny Geislerové opět v Praze

Pop-up Shop Kateřiny Geislerové opět v Praze
zdroj: tisková zpráva

Pražský butik Mona prêt-à-porter od 8. do 17. června ožije pařížskou módou návrhářky Kateřiny Geislerové!

Oděvní designérka Kateřina Geislerová působí již 12 let v Paříži. Po studiích na pařížské umělecké škole si založila svou vlastní oděvní značku. Její první kolekce obsahovala jen originální kusy a limitované edice zhotovené na míru. Po úspěšném startu si otevřela vlastní butik a ateliér nedaleko muzea Georges Pompidou. V roce 2009 založila na svých webových stránkáchtaké e-shop.

Do Prahy zavítá nejen se svou aktuální letní řadou oděvů odkazujících k elegantnímu stylu Audrey Hepburnové, ale i s unikátními couture modely inspirovanými tvorbou Madame Grés.

Z lehkých přírodních materiálů

„Couture“ tvorba jsou unikátní kreace vysoké krejčoviny. Řada pro letošní léto je poctou francouzské módní návrhářce Germaine Émilii Krebsové, která ve 30. a 40. letech slavila úspěchy pod pseudonymem Madame Grès.

Kateřina Geislerová tvrdí, že má ke svým modelům přístup sochařky. Svou tvorbu popisuje takto:„Začínám nejprve hrubým náčrtem modelu, abych měla jeho základy. Ale detaily, chování látky a finální nálada šatů, to všechno se těžko zachycuje a předvídá na papíře, proto nechávám volný průběh své kreativitě v reálném kontaktu s textilií.“

Letní kolekce "pret-a-porter" se nese v duchu okouzlujícího stylu Audrey Hepburnové. Zdánlivě minimalistické, ale precizně vypracované modely se vyznačují výraznými architektonickými linkami a překvapivým detailem. Kolekce je šita z lehkých přírodních materiálů.

„Elegance je pro mě cosi jednoduchého a zároveň pikantního, čemu nechybí ženskost. Je pro mě důležité, aby mé oděvy byly příjemné na dotek, lehce elastické pro pohodlí a daly se nosit do práce i na večerní příležitosti,“ říká Kateřina Geislerová.

Týdenní Pop-up Shop pařížské módy Kateřiny Geislerové zahájí 8. června pražský butik Mona prêt-à-porter. Vše započne páteční vernisáží, které se zúčastní i sama Kateřina Geislerová. Těšit se můžete na nádherné modely šatů, welcome drink či občerstvení ve francouzském stylu. Kateřina Gaislerová bude v Praze k dispozici i následující víkend, aby mohla své modely upravovat přímo na zákaznicích.

Tak neváhejte a přijďte se inspirovat! Vernisáž se koná od 19 hodin v butiku Mona prêt-à-porter, Týnská 15, Praha 1.

Více naleznete na StudentPoint.cz.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 16.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,230 25,350
USD 23,670 23,850
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma