Dnes je úterý 19. března 2024., Svátek má Josef
Počasí dnes -3°C Jasno

Podpořte imunitu proti chřipce a nachlazení

Podpořte imunitu proti chřipce a nachlazení
zdroj: tisková zpráva

Oslabení imunity a následné nachlazení a chřipky jsou na podzim nejčastějšími nemocemi, které zpravidla vedou až k pracovní neschopnosti. Posílením oslabené imunity se těmto problémům můžeme vyhnout.

Proč dochází k oslabení imunity?

Příčinami oslabování imunity je vedle prochladnutí, úrazů nebo opakovaných onemocnění také nadměrná fyzická nebo psychická zátěž, stres, nedostatek pohybu či obezita. Ohroženi jsou proto téměř všichni a nejvíce osoby s dlouhodobě oslabeným imunitním systémem – např. malé děti, u kterých se imunita teprve vyvíjí, a také starší lidé, u kterých je obranyschopnost organizmu oslabena věkem i různými nemocemi.

Čím můžeme imunitu posílit?

Pomůže především zvýšený příjem vitamínů – nejlépe ovoce a zeleniny, přiměřená tělesná aktivita a otužování. Na to však není vždy čas ani chuť. Při posilování oslabené imunity, obzvláště v případech, kdy se nemoc často a opakovaně vrací, pomáhá užívání léků s obsahem enzymů, z nichž nejznámější je Wobenzym.

Enzymy řídí fungování imunity

Pro imunitu v našem těle jsou důležité některé enzymy. Při oslabené imunitě však vlastní enzymy nestačí, a je proto vhodné je podpořit podáváním obdobných enzymů zvenčí. Ty obsahuje lék Wobenzym. Podporuje oslabenou imunitu a osvědčuje se nejen u dospělých, ale i u dětí.

Kdy Wobenzym užívat?

Těm, kteří mají oslabenou imunitu, může Wobenzym pomoci už v období zvýšeného výskytu nemoci. Ale i když už chřipku nebo nachlazení dostaneme, i tady je místo pro tento enzymový lék. Díky posílení oslabené imunity zkracuje dobu léčby a pomáhá navíc zabránit i některým možným komplikacím. Při podávání společně s antibiotiky zlepšuje účinek léčby. A po vyléčení nemoci zase posiluje naši imunitu, kterou nemoc dále oslabila, a brání tak tomu, aby se chřipka, angína nebo třeba i nepříjemné nachlazení opakovaly. Podpůrná léčba Wobenzymem se osvědčuje nejen u dospělých, ale i u dětí, které především trápí problém častého opakování zánětů dýchacích cest – angín, zánětů hrtanu, průdušek, vedlejších nosních dutin apod.

Více na www.wobenzym.cz

Wobenzym je tradiční lék z přírodních zdrojů k vnitřnímu užití. Pečlivě pročtěte příbalovou informaci. Léčbu dětí konzultujte s lékařem.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 19.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,340
USD 23,140 23,320
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma